17-10-2014، 06:20 PM
حتما برای بعضی دوستان بیش اومده که سیم کارت ایرانسل خودشون روکه ممکنه شمارش دست خیلی از دوستانشون باشه رو گم کرده باشن.در این موقع خیلی ها قید اون سیم کارت رو میزنن اما حالا با یک ترفند ساده میتونید شماره سیم کارت ایرانسل خودتون رو بس بگیرین.
مراحل انجام کار
1.خرید یک سیم کارت اعتباری
شما یک سیم کارت اعتباری جدید میخرید وکد زیر رو در اون وارد میکنید(این روش رو هم برای سیمکارت های دایمی و هم اعتباری میتونید بکار ببرید)
2.وارد کردن کد زیر
از سیمکارت خریداری شده کد زیر رو وارد میکنیم
ستاره/140/ستاره/3/ستاره/2/ستاره/3/ستاره/1/ستاره/کیت سیم قبلی/ستاره/بوک سیم قبلی/مربع
بعد از وارد کردن کد بالا اگر از این عمل بشیمون شدید فقط تا 6 ساعت وقت دارین جلوی این عمل رو بگیرین.
کنسل کردن این عمل برای سیمکارت های دایمی
ستاره/130/ستاره/3/ستاره/2/ستاره/3/ستاره/2/ستاره/بوک سیم قبلی/مربع
کنسل کردن این عمل برای سیمکارت های اعتباری
ستاره/140/ستاره/3/ستاره/2/ستاره/3/ستاره/2/ستاره/بوک سیم قبلی/مربع
بعد از این که سیمکارت جدید رو خریدید تا 24 ساعت شماره شما همون شماره جدید باقی میمونه.بعد از 24 ساعت شماره قبلی شما روی این خط فعال میشه و شماره سیمکارت اعتباری جدیدی که خریدید از بین میره.
وقتی کدی رو که در شماره دو نوشته شده وارد میکنید یک sms به خط شما میره که به فرض اگه دست کسی باشه و puk سیمکارت شما رو داشته باشه میتونه جلوی این عمل رو بگیره.
بعضی از دوستان سوالاتی در این مورد میبرسن که 2تاشون رو اینجا مطرح میکنم
آیا به صرفه است که من بول بدم سیمکارت جدید بخرم بعد اینکارو انجام بدم؟
بله بصرفه است.بعد از این که مراحل بالا رو انجام دادید 1100+4717 تومان به حساب شما اضافه میشه
اگه در یکی از طرح های تشویقی باشم و این عمل رو انجام بدم تکلیف طرح من چه میشود؟
اگه سیمکارت دایمی داشته باشید که در اون طرح بصورت روز شمار حساب بشه به بایه ی ثانیه ای باز میگرده.
مراحل انجام کار
1.خرید یک سیم کارت اعتباری
شما یک سیم کارت اعتباری جدید میخرید وکد زیر رو در اون وارد میکنید(این روش رو هم برای سیمکارت های دایمی و هم اعتباری میتونید بکار ببرید)
2.وارد کردن کد زیر
از سیمکارت خریداری شده کد زیر رو وارد میکنیم
ستاره/140/ستاره/3/ستاره/2/ستاره/3/ستاره/1/ستاره/کیت سیم قبلی/ستاره/بوک سیم قبلی/مربع
بعد از وارد کردن کد بالا اگر از این عمل بشیمون شدید فقط تا 6 ساعت وقت دارین جلوی این عمل رو بگیرین.
کنسل کردن این عمل برای سیمکارت های دایمی
ستاره/130/ستاره/3/ستاره/2/ستاره/3/ستاره/2/ستاره/بوک سیم قبلی/مربع
کنسل کردن این عمل برای سیمکارت های اعتباری
ستاره/140/ستاره/3/ستاره/2/ستاره/3/ستاره/2/ستاره/بوک سیم قبلی/مربع
بعد از این که سیمکارت جدید رو خریدید تا 24 ساعت شماره شما همون شماره جدید باقی میمونه.بعد از 24 ساعت شماره قبلی شما روی این خط فعال میشه و شماره سیمکارت اعتباری جدیدی که خریدید از بین میره.
وقتی کدی رو که در شماره دو نوشته شده وارد میکنید یک sms به خط شما میره که به فرض اگه دست کسی باشه و puk سیمکارت شما رو داشته باشه میتونه جلوی این عمل رو بگیره.
بعضی از دوستان سوالاتی در این مورد میبرسن که 2تاشون رو اینجا مطرح میکنم
آیا به صرفه است که من بول بدم سیمکارت جدید بخرم بعد اینکارو انجام بدم؟
بله بصرفه است.بعد از این که مراحل بالا رو انجام دادید 1100+4717 تومان به حساب شما اضافه میشه
اگه در یکی از طرح های تشویقی باشم و این عمل رو انجام بدم تکلیف طرح من چه میشود؟
اگه سیمکارت دایمی داشته باشید که در اون طرح بصورت روز شمار حساب بشه به بایه ی ثانیه ای باز میگرده.