بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 3.29 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
آموزش شکلاتی کیک ای کره تهیه

آموزش تهیه کیک کره ای شکلاتی
#1
#کیک_کره_ای_شکلاتی

کیک های شکلاتی انواع مختلفی دارن. از کیک های با بافت سنگین و خیس گرفته تا کیک های شکلاتی اسفنجی ، شیفون شکلاتی و ...
کیکی که امشب آموزش میدم بافتی اسفنجی و نرم داره. بافت این کیک برای تزئین و کیک های تولد توصیه میشه. چون خوب برش میخوره و موقع برش خوردن اصلا خراب نمیشه و تحمل وزن خوبی داره. طعمش هم طوریه که بهتره با خامه یا باترکریم ترکیب بشه. کلا کیک خوب و خوشمزه ای هست.
دقت کنید مواد رو به دقت اندازه گیری کنید. همونطور که قبلا هم گفتم برای کیک های کره ای خیلی مهمه که همه مواد کاملا به دمای محیط رسیده باشند.
نکته دیگه اینکه کیفیت شکلات و پودر کاکائو توی طعم کیک تاثیر مستقیم داره. از شکلاتی استفاده کنید که طعمش رو میپسندید. برای ذوب شکلات به روش بن ماری باید شکلات را داخل کاسه ای ریخته روی حرارت بخار آب قرار دهید تا ذوب شود. حرارت دادن زیاد شکلات باعث سوختن و سفت شدن آن میشود. همین که نیمی از شکلات آب شد از روی حرارت بردارید تا بقیه شکلات هم با حرارت قسمت ذوب شده آب شود. بعدا در پستی جداگانه در مورد ذوب کردن شکلات بیشتر توضیح میدهم.
مواد لازم:
کره نرم و به دمای محیط رسیده 100 گرم
شکر 150 گرم یا یک پیمانه سرخالی
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
آب جوش ¼ پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ½ قاشق چای خوری
وانیل چند قطره
نمک یک پنسه
شکلات تلخ بالای 70 درصد 60 گرم
طرز تهیه: فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب را چرب و آرد پاشی کنید . همه مواد را به دمای محیط برسانید. آرد ،پودر کاکائو، جوش شیرین ،بیکینگ پودر و نمک را الک کنید. سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید. سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم گرفته وقتی ظرف را برمیگردانید از ظرف نریزد.
کره را همراه شکر و زرده های تخم مرغ بزنید تا رنگ آن روشن شود. حدود 5 دقیقه. وانیل را اضافه کنید. سپس شکلات مذاب سرد شده را اضافه کنید. مواد خشک را در دو مرحله اضافه کرده همه مواد را با همزن بزنید . آب جوش را اضافه کرده دوباره مواد را در حد مخلوط شدن بزنید. همزن را کنار گذاشته سفیده تخم مرغ را در دو مرحله به مواد اضافه کرده با لیسک یا کفگیر به خورد مواد دهید. دقت کنید مواد را باید به صورت دورانی هم زده از هم زدن زیاد خود داری کنید.
مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر قرار دهید.
شارژ رایگان     همراه اول با  ارسال  ==>

415561023
به           201013
پاسخ


 سپاس شده توسط السانا جون ، payiiz
#2
خانم پرشیا معلومه اشپزی و شیرینی پزیتون هم خوبه. منکه وقتی کیک کاکائویی درست میکردم بیشتر خمیر میشد. البته از رو دستور خاصی نمیرفتم Biggrin.gif
پاسخ


 سپاس شده توسط persia ، hossien27


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه رولت خامه ای gandilak 3 551 20-01-2016، 01:24 PM
آخرین ارسال: ehsan912
  برای تهیه غذای نذری این توصیه‌ها را رعایت کنید payiiz 0 343 17-10-2015، 12:57 AM
آخرین ارسال: payiiz
  آموزش جدید شارژ رایگان از آپ saeed_black 141 15,120 09-09-2015، 07:21 PM
آخرین ارسال: ali1
Tongue طرز تهیه زولبیا بامیه یاس کبود 14 1,680 02-07-2015، 05:03 PM
آخرین ارسال: KING
  کد مسابقات متفرقه ایرانسل + آموزش عضویت snipe_r 14 3,776 13-06-2015، 04:37 PM
آخرین ارسال: vahudh18

پرش به انجمن:


Code Center