16-03-2016، 09:36 PM
فی الحیاة از تامر حسنى :
في الحياة حاجات مهمه بس دايما فيه الأهم
در زندگى نیازها و خواسته های بسیاری است اما فقط بعضی از اونها همیشه مهم و در اولویت هستن
وانت طول عمرك فى نظري كنت شايفك زي حلم
اما تو بچشم من همیشه مهم و شبیه یک آرزو و رويا بودى !
بس لما بدأت اقرب واعيش وياك واجرب
اكتشفت ان انت فعلا شئ قليل مش مهم
این زمانى تمام شد كه به تو نزديك شدم و زندگى رو اغاز كردم فهميدم كه نه تنها مهم نبودى بلكه بسيار كم ارزش بودى!
عنيا وكانوا شايفينك بصورة تانية غير صورتك
حقيقة ما بيني وبينك غلطت ف يوم ما قدرتك
چشمام صورتی دیگری از تو رو دیدن و چیزی بین ما نبود و من اشتباه برداشت کردم در روز اول!
ده محدش حبه ومحدش كرهه قدي
وانا من تعبي لازم انساه
طول عمري وانا تحت امره وهو ولا حسه عمره
بدموع قلبي وانا وياه
هیچکس به اندازه ی من عاشق اون نشد و هیچکس بقدر من از اون متنفر نشد! من از این رابطه خسته شدم و باید فراموشش کنم همیشه تحت فرمانش بودم نه تنها منو درک نکرد حتی گریه های قلبم رو نشنید.
وأكتر حاجة بتضحك فى موضوعي ده كله معاك
عشان اوصل واكون وياك خسرت الكل واخترتك
از همه ی اینها خنده دار تر برایم این بود که زمانی که من در تلاش بودم به او برسم همه رو از دست دادم و وقتی به او رسیدم برایم هیچ کس نمانده بود و بسیار ضرر کردم.
في الحياة حاجات مهمه بس دايما فيه الأهم
در زندگى نیازها و خواسته های بسیاری است اما فقط بعضی از اونها همیشه مهم و در اولویت هستن
وانت طول عمرك فى نظري كنت شايفك زي حلم
اما تو بچشم من همیشه مهم و شبیه یک آرزو و رويا بودى !
بس لما بدأت اقرب واعيش وياك واجرب
اكتشفت ان انت فعلا شئ قليل مش مهم
این زمانى تمام شد كه به تو نزديك شدم و زندگى رو اغاز كردم فهميدم كه نه تنها مهم نبودى بلكه بسيار كم ارزش بودى!
عنيا وكانوا شايفينك بصورة تانية غير صورتك
حقيقة ما بيني وبينك غلطت ف يوم ما قدرتك
چشمام صورتی دیگری از تو رو دیدن و چیزی بین ما نبود و من اشتباه برداشت کردم در روز اول!
ده محدش حبه ومحدش كرهه قدي
وانا من تعبي لازم انساه
طول عمري وانا تحت امره وهو ولا حسه عمره
بدموع قلبي وانا وياه
هیچکس به اندازه ی من عاشق اون نشد و هیچکس بقدر من از اون متنفر نشد! من از این رابطه خسته شدم و باید فراموشش کنم همیشه تحت فرمانش بودم نه تنها منو درک نکرد حتی گریه های قلبم رو نشنید.
وأكتر حاجة بتضحك فى موضوعي ده كله معاك
عشان اوصل واكون وياك خسرت الكل واخترتك
از همه ی اینها خنده دار تر برایم این بود که زمانی که من در تلاش بودم به او برسم همه رو از دست دادم و وقتی به او رسیدم برایم هیچ کس نمانده بود و بسیار ضرر کردم.