12-05-2015، 06:57 PM
به به کدبانویی دیگه
کلمات کلیدی |
بحث آزاد |
بحث آزاد
|
|||
12-05-2015، 08:11 PM
فاطي بابات سيبيل داره ميخواد ماچم كنه سيبيلاش ميشينه تو لپم درد ميگيره نميخام خودت بيا منوببر بگردون
خوب سارينا به نامزدش بگو دست منم بگيره ببره چي ميشه مگه آيدا واست فرستادم خخخخخخخخ ايشلا اول چي يه چيزي ام به ما بماسه اييي كوكب خانم من از نخود فرنگي بدم مياد بخصوص تو الويه ديدي مريضن دلم هم ميزنه ولي عجب اسمني ام بود كوكب يادش بخير هيش گذشت يادتونه خانواده هاشمي كه به مشهد ميرفتن؟ نميدونم به مشهد ميرفتن كجحا بود لوي خونواده هاشمي رو يادمه يادش بخير آخي خيلي خوش ميگذشت با اينكه همش استرس و ترس بود و كتك خوردن
\
12-05-2015، 08:17 PM
(12-05-2015، 08:12 PM)ساری جون نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خ پنير اينجوري درست ميكني من دوست دارم خوشمزه ميشه بخصوص بي نمك باشه كم نمك يعني... مرسي چي بگم والا... بايد ببينيم توي هفته چه اتفاقي ميافته اگه تا اواخر هفته آينده طوريم نشه ايشالا خوب ميشم... اگه بشه هم كارم ساختست.. فعلا كه دست به كار دادم ... كپسول 500 گرفتم ميخورم چرك دندونم خشك شه از اون ور قرص سر ماخوردگي پارسال مريض شدم سميه رو كه ميشناسين.... پرستاره بهم گفت سديم كلرايد بگير شستشو بده.... ديگه گرفتم و... الان هم اسپري سديم كلرايد گرفتم شستشو دهندست فك كنم ضد عفوني كنه ميريزم تو ممخام ك شايد دردي دوا بشه... روش نوشته مرطوب كننده ولي فك كنم خاصيت داره كه سميه گفت.. سرم شستشو هم همينه ديگه.. بعد روتون ب ديوار عنبر نساء دود ميكنم... خيلي تند و تيزه دودش واسه سينوزيت هم خوبه.. اگه خراب بشه خيلي بده دردسره..
\
12-05-2015، 08:18 PM
(12-05-2015، 08:14 PM)ساری جون نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سيده سيد چي بيد
\
|