بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 36 رای - 2.97 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول رایگان شارژ ایرانسل و عمومی بحث کد همراه

بحث عمومی و کد شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول
(29-12-2014، 06:31 PM)mohammad.omv نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2014، 06:30 PM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همه دوستان... Blush.gif
خسته نباشید... Blush.gif

سلام بر تو...تو هم خسته نباشی Heart.gif

ممنون داداش خیلی گلی... Heart.gif Blush.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

سپاس شده توسط Day Mobile
(29-12-2014، 06:31 PM)amraja نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سپاس بزنیید اعتبار بگیرید  Biggrin.gif
سپاس=اعتبار

این اعتبار چیه همه به هم میدن؟ من هرچی دیشب پرسیدم حتی ادمین هم جواب نداد.اعتبار ایرانسله؟ یعنی شارژ؟
در هر صورت سپاس رو زدم.اعتبار بده ببینیم چیه؟ این همه ملت میگن Undecided.gif

(29-12-2014، 06:33 PM)hiddenmafia_007 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2014، 06:25 PM)mohammad.omv نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2014، 06:24 PM)منوچ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مسابقه جام شهروندی:
2. واسه تعقیب کیفری صادره کننده چک، چقدر بعد تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت، وقت هست؟
3. شیش ماه
4. یک کلام: یک ماه
0. جواب رو نمی دونم!

گزینه مورد نظرت رو با یک فاصله بعد از JS ارسال کن.مثال:
JS 4
*
1کارت هدیه 50میلیون ریالی در پایان مسابقه بین همه قرعه کشی میشه

داداشا این چه میشه؟؟؟

6 ماه
مطمئنی محمد جان؟ من 6 ماه زدم غلط بود :(
اره درسته...اتفاقا چند روز بیش که زدم این سوالم بود

چرا ديگه شارژ نيست :(

(29-12-2014، 06:30 PM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خسته نباشید... Blush.gif
سلام بی غم  Shy.gif
نبودی
خسته ای
3تا اعتبار منو بده  Biggrin.gif Tongue.gif

سپاس شده توسط BiGHAM
(29-12-2014، 06:32 PM)hiddenmafia_007 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خسته نباشید... Blush.gif

سلام داداش.واقعا خوش بحالت که غم نداری
ما داریم میریم.کم کم بای

ممنون داداش..
غم هم دارم ولی آدم باید شاد جلوه بده تا غم شکستش نده.... Wink.gif Sad.gif
                 GooD ByE heart

حالا من با این کدشانس چکارکنم لطفا یکی راهنمایی کنه زود لطفا

(29-12-2014، 06:35 PM)hiddenmafia_007 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2014، 06:31 PM)amraja نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سپاس=اعتبار

این اعتبار چیه همه به هم میدن؟ من هرچی دیشب پرسیدم حتی ادمین هم جواب نداد.اعتبار ایرانسله؟ یعنی شارژ؟
در هر صورت سپاس رو زدم.اعتبار بده ببینیم چیه؟ این همه ملت میگن  Undecided.gif

اعتبار منظور اون اهدا اعتبار پایین هر پست هست...
میتونی در روز 5تا اعتبار به هر کی خواستی بدی...
                 GooD ByE heart

(29-12-2014، 06:35 PM)hiddenmafia_007 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سپاس=اعتبار

در هر صورت سپاس رو زدم.اعتبار بده ببینیم چیه؟ این همه ملت میگن  Undecided.gif

نه هیچ ربطی به شارژ نداره teeth اعتبار اکانتت تو این سایته که باعث می‌شه ستاره‌هات بیشتر شه teeth کلا هیچ ارزشی نداره :))
  • اندیشه نیک
  • گـفتـار نیک
  • کردار نیک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتبار = اعتبار

(29-12-2014، 06:34 PM)یلدا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا من با این کدشانس چکارکنم لطفا یکی راهنمایی کنه

اگه ایرانسلی *780*6*1# رو شماره گیری کن.بعد کد 12رقمی رو بزن.بعد تا 24 ساعت منتظر باش هف هشتاد خودش همه چی رو هَندِل می کنه.البته اینطور که دوستان گفتن هنوز برای من که نیومده.