بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 30 رای - 3.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
در اول گفتگو تاپیک ایرانسل و بحث مسابقات مورد همراه

تاپیک بحث و گفتگو در مورد مسابقات همراه اول و ایرانسل
(01-01-2015، 06:39 PM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همه عزیزان دلم.... Heart.gif  Blush.gif
خسته نباشین.... Shy.gif  Blush.gif

سلام داداش خوش اومدی Blush.gif

سلام بر مدیر ارشد

(01-01-2015، 06:39 PM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همه عزیزان دلم.... Heart.gif  Blush.gif
خسته نباشین.... Shy.gif  Blush.gif

سلام،بی غم
قربون شما
امشب اینجا عروسیه Biggrin.gif
زندگی را طی کن و آنگاه که بر بلندترین قله هایش رسیدی لبخند خود را نثارتمام سنگ ریزه هایی کن که پایت را خراشیدند.
                                                                                                      (دکترعلی شریعتی)

(01-01-2015، 06:40 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Biggrin.gifاینجا چه خبره باز Biggrin.gif
اگه داماد گم شده من هستم جاش Biggrin.gif Biggrin.gif

Biggrin.gif من دومادم Biggrin.gif
تلگرام موبایل روز @dailymobile

1373تا شاخه گلم به مهریه اضافه کنید
زندگی را طی کن و آنگاه که بر بلندترین قله هایش رسیدی لبخند خود را نثارتمام سنگ ریزه هایی کن که پایت را خراشیدند.
                                                                                                      (دکترعلی شریعتی)

اقا داماد مهریه رو بهت گفتن که چقدر؟

(01-01-2015، 06:40 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Biggrin.gifاینجا چه خبره باز Biggrin.gif
اگه داماد گم شده من هستم جاش Biggrin.gif Biggrin.gif

کجایی تو پسر
بیا دامادیته Biggrin.gif

چند صفحرو دارم می‌خونم همینجور خبری از شارژ نیست  Sad.gif ادمین مرامی یه اعتبار بده مث قدیما  Sad.gif
  • اندیشه نیک
  • گـفتـار نیک
  • کردار نیک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتبار = اعتبار

سپاس شده توسط admin
بنظر من مهریه هر چی بایین تر باشه زندگی استوارتره Biggrin.gif

داماد با مهریه تعیین شده موافقی؟؟
                                                                                                      (دکترعلی شریعتی)