بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 28 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول تاپیک رایگان شارژ جدید ایرانسل و همراه

تاپیک جدید شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول
بچه ها این دوتا بازم شارژ میدن روزای دیگه نه؟
من همین که رفتم،شارژ اومد نتونستم بگیرم Confused

لغش ب چیه
(19-08-2015، 07:42 PM)حامد 551 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2015، 07:37 PM)zzzzz12345 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2015، 07:12 PM)hossin.sh نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوتاش تموم شد حالااون بامرامایی ک 5 تومنی گرفتن واسه دل گرمیه ما اعتباراشون رو کولاک کنن ببینم چقد واسشون مهم بود این شارژی ک من گذاشتم براتون.بسم الله شروع کنید

(19-08-2015، 07:30 PM)shahla نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها همراه اول چرا شارژمو نمیده میگه کد شارز از شماره203340 ارسال میشه ولی نمیده چی کا کنمش

700 رو بفرست به 203340  شاید اومد

700 ک ایرانسله Biggrin.gif
لغوش با چیه وکدوم شماره

خانم رویا از 6 یا 7 ماه پیش که اینجا کدا گذاشته میشد و من عضو شده بودم فقط یه پیج فیس صفه اول گوگل میومد که مربوط ب یکی از تسترای اینجا بود ولی ازون موقع ظاهرا پیج های فیس زیاد شده و کاربرای اینجا بارها شنیدم گفتن گروه ... و ... درست کردن که کدا سریع ازینجا میذارن خوب این درست نیس که از اینجا با شارژ رایگان آشنا بشن بعد سریع جاهای دیگه پخش کنن ک بما نرسه یا سریع تموم شه Sad.gif

سپاس شده توسط vahid.q ، arefu ، Maysa
کاربران محترم لطفا دیگه بحث شارژای پنج تومنی رو تموم کنید نزدیک به 10 صفحس دارین در موردش حرف میزنید...کسایی که گرفتن نوش جونشون کسایی هم که موفق نشدن بگیرن ایشالا روزای دیگه...

لطفا دیگه بحث رو تموم کنید ارزششو نداره با هم بحث کنید Lightbulb.gif

سپاس شده توسط arefu
ساحل منم ناراحت شدم که بعضیاتون نگرفتین، انگاری که خودم نگرفتم.
ولی نفرین کاردرستی نیست.

سپاس شده توسط SHERVIN SKYLOVE ، S. STAR ، arefu
دوستان کدا رو میشه نگه دارم؟؟؟؟
و خدایی ک در این نزدیکیست...

دوستان این نت همراه اول روزانه است یا شبانه؟
قسم به اسم تو که حک شده رو قلبا

بچه ها ی سوال برامن یه کد استفاده شده داد،اگه زنگ بزنم پشتیبانی عایا میده درستشو؟؟
جواب بدین خو

(19-08-2015، 07:49 PM)mehdiboos نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان این نت همراه اول روزانه است یا شبانه؟

کل روز فک کنم
بگذار به ضرب شمشیر یک دلاور بمیرم،پولادی در قلب و لبخندی بر لب...
قبلا چنین میگفتم
حال همه چیزم را از دست داده ام
حتی مردنم را...

(19-08-2015، 07:48 PM)الــــنــا خانوم نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان کدا رو میشه نگه دارم؟؟؟؟

نمیدونیم ولی ب ریسکش نمی ارزه