بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 47 رای - 3.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول تاپیک رایگان شارژ ایرانسل همراه

تاپیک شارژ رایگان ایرانسل - همراه اول
این 780 من نفهمیدم . بازم میده منظورت چیه . قبلنا که گرفتیم الان میگه تکراریه ها. بازم میتونیم بگیریم . 

سپاس شده توسط Donya_Red
(07-01-2015، 09:21 PM)parava نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این 780 من نفهمیدم . بازم میده منظورت چیه . قبلنا که گرفتیم الان میگه تکراریه ها. بازم میتونیم بگیریم . 

ن داداش برا خط هایی میگم ک نگرفتن، چون صبح قطع بود و کد شانس نمیداد، الان دوباره وصل شده.

سپاس شده توسط parava ، Donya_Red
این 780 هر شماره کارت بانکیو میدم میگه اشتباهه قضیه چیه؟؟

سپاس شده توسط Donya_Red
Heart.gif شب همگی آروم

Highslide JS

OoOopS..Ine 4 Ke MiGan..BoOoOoq Biggrin.gif

اعتبار هست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط استارک
(07-01-2015، 09:27 PM)ninjaa_2006 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این 780 هر شماره کارت بانکیو میدم میگه اشتباهه قضیه چیه؟؟

احتمالا رمز کارتتو یا رمز دومتو اشتباه وارد میکنی با کارت بانک کلی تست کردم مشکلی نداشت
تلگرام موبایل روز @dailymobile

دوستان کسی تست نکرده ببینه کدها الان میگیره یا نه من میترسم تست کنم تا ساعت 1... Biggrin.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

(07-01-2015، 11:08 PM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان کسی تست نکرده ببینه کدها الان میگیره یا نه من میترسم تست کنم تا ساعت 1... Biggrin.gif

سلام

جناب محمد عزیز من الان یکی از کدها رو تست کردم هنوز درست نشده.اگه تونستی ساعت 2 نیمه شب به بعد تست کن که خیلی خلوته.

سپاس شده توسط ســـــــــعید ، BiGHAM
(07-01-2015، 11:12 PM)reza_ab نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-01-2015، 11:08 PM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

جناب محمد عزیز من الان یکی از کدها رو تست کردم هنوز درست نشده.اگه تونستی ساعت 2 نیمه شب به بعد تست کن که خیلی خلوته.

بهتره دیگه تست نکنی چون خطت و کدت بلوک میشه فردا میتونی باکمال خونسردی همو رو وارد کنی فک کنم بهترم باشه Biggrin.gif چون فردا روز تعطیله Sad.gif

سپاس شده توسط reza_ab ، BiGHAM

پاسخی از سامانه دریافت نشد ...... ساعت دوازده به بعد میزنیم
شیطونه میگه این پونصدیا رو نگیریما ، اما شیطونه غلط کرده ما میگیریم