بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 47 رای - 3.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول تاپیک رایگان شارژ ایرانسل همراه

تاپیک شارژ رایگان ایرانسل - همراه اول
(04-01-2015، 12:45 AM)albert نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون
بعد 120 هم ممکنه کم کنه؟؟

بله کم میکنه

سپاس شده توسط albert
(04-01-2015، 12:45 AM)albert نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون
بعد 120 هم ممکنه کم کنه؟؟

اره ممکنه کم کنه

سپاس شده توسط albert
دوستان شارژ 500 الان وارد میشه من که پنچ تا شو زدم وارد شد الان
دلیلِ شادی باش نه شریکِ شادی،شریکِ غم باش نه دلیلِ غم

(04-01-2015، 12:36 AM)albert نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان یه سوال مهم
اگ کد شارژ پاک یشه
دیگ هیچ راهی نیست دوباره همون کدو گرقت؟؟

میتونی دوباره sk 777 روبفرستی تا کد شارژ برات بیاد
زندگی را طی کن و آنگاه که بر بلندترین قله هایش رسیدی لبخند خود را نثارتمام سنگ ریزه هایی کن که پایت را خراشیدند.
                                                                                                      (دکترعلی شریعتی)

سپاس شده توسط albert
(04-01-2015، 01:02 AM)Meysam Irani نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان شارژ 500 الان وارد میشه من که پنچ تا شو زدم وارد شد الان

بله دوستان شارژ ۵۰۰ی الان انجام میشه
بزنیدش
آنکه یافت می نشود آنم آرزوست... 

بچه ها یکی بیاد من تو بغلش های های گریه کنم 5 تا کد 500 داشتم شارژ نمیشد الآن زدم گفت در روزهای آیندده سعی کن وقت تمام شده.. والا یدونه هزاریمم نشد گریه
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام... 
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
Tongue.gif

بی بی جون غصه نخور،هزاری رو فردا دوباره وارد کن شاید درست شد
زندگی را طی کن و آنگاه که بر بلندترین قله هایش رسیدی لبخند خود را نثارتمام سنگ ریزه هایی کن که پایت را خراشیدند.
                                                                                                      (دکترعلی شریعتی)

(04-01-2015، 01:21 AM)بی بی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها یکی بیاد من تو بغلش های های گریه کنم 5 تا کد 500 داشتم شارژ نمیشد الآن زدم گفت در روزهای آیندده سعی کن وقت تمام شده.. والا یدونه هزاریمم نشد گریه

من همین الان 500 رو زدم شارژ شد Wink.gif
دوباره امتحان کن
                                                                                                      (دکترعلی شریعتی)

(04-01-2015، 01:21 AM)بی بی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای بی بی جیگرم آتیش گرفت خیلی دردناک گفتی Sad.gif
آنکه یافت می نشود آنم آرزوست... 

دوستانی که الان بیدارن
شارژ 500 رو بزنید
شارژ میشه الان

------------------------------
ممکنه کوتاه بیام   ولی  کووووووووو      تا بیام  Biggrin.gif    Biggrin.gif

سپاس شده توسط hessam33