بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 47 رای - 3.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول تاپیک رایگان شارژ ایرانسل همراه

تاپیک شارژ رایگان ایرانسل - همراه اول
امضای صاحب چک رو از کجا بفهمم اصله؟
Undecided.gif

من دوتاشو تست کردم گفت پاسخی از سامانه دریافت نشد انگار نمیده فعلا یک به بد امتحان کنم
دلیلِ شادی باش نه شریکِ شادی،شریکِ غم باش نه دلیلِ غم

دوستان الان اصلا نزنید
من همیشه ساعتا 1:15-1:30 میزدم بدون هیچ اروری شارژ میشد Biggrin.gif Biggrin.gif
ممکنه کوتاه بیام   ولی  کووووووووو      تا بیام  Biggrin.gif    Biggrin.gif

آقا رضا و دوستان هر موقع تست کردین و همه کدهاتون قشنگ شارژ شدن حتما توی تاپیک بگین که منم بزنم 20 تا گرفتم ایندفعه هیچکدومش نسوزه حیفه... Biggrin.gif  Biggrin.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

سپاس شده توسط reza_ab
(07-01-2015، 04:43 PM)ســـــــــعید نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-01-2015، 03:25 PM)fatemeh_s نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-01-2015، 03:23 PM)amir.player1 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
fatemeh_s
اگه یبار به یکی مث شما اعتبار منفی بدم دیگه عبرت میشه واسه بقیه که بدون اطلاع درمورد شارژ حرف نزنن
Tongue.gif

مظلوم گیر آوردی دیگه باشه اشکال نداره این اعتبارا به کسی وفا نکرده که به من کنه  Dodgy.gif   Undecided.gif

منم میخواستم بهت منفی بدم خوب شد نبودی وگرنه نمیذاشتم کسی پاکشون کنه  Biggrin.gif  حالا دیگه تنور خشمم خاموش شده اعتبار منفی بهش نمیچسبه Biggrin.gif مث اینکه امیرم اعتبار منفیشو پاک کرده Confused  هنوز یه دشمن دیگه داری مسعود ده نمکی ببینتت حتما منفی میده Tongue.gif

امیر که پاک نکرده  Biggrin.gif
ایرانسل ایرانسل مرگ به نیرنگ تو شارژ جوانان ما میچکد از چنگ تو  Undecided.gif

فاطمه بیا اینجا حرف بزن چون اینجا اسبم میشه Wink.gif

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از فاصله دوازده تا الان دوتا زدم اررور داد، نزنید هنوز زوده.

(08-01-2015، 01:13 AM)alireza25 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من از فاصله دوازده تا الان دوتا زدم اررور داد، نزنید هنوز زوده.

دوست عزیز خیلی امتحانشون نکن چون ممکنه شارژات بلوک بشن

سپاس شده توسط Taghavi
نیمه اول مساوی تموم شد.. دعا کنید رئال گل بزنه !!
برای تست کردن لازم نیست حتما کد رو هم وارد کنید.
میتونید فقط :
*720*500#
رو بگیرید و اگه سامانه سالم بود. شارژ رو وارد کنید.

سپاس شده توسط Taghavi
کی کد همراه اول گذاشت
باید یک اعتبار داغ بهش بدم حال کنه
پیشبینی من درست از آب در اومد