بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 47 رای - 3.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول تاپیک رایگان شارژ ایرانسل همراه

تاپیک شارژ رایگان ایرانسل - همراه اول
لطفا اگه چی چند امشب هم شارژ پنج تومنی ایرانسل رو سه تومن میداد خبر بدید.
ممنون

(08-01-2015، 04:05 PM)Ahmad Zahedi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
dostan chera kodaye dishab hichkodom emroz sharj nemishe

چون ایرانسل از قصد سامانه اش رو غیر فعال کرده !!! Angry.gif
شده یه هفته کد ها رو نگه دارم ، نگه میدارمو شارژارو از حلقومش میکشم بیرون Biggrin.gif

سپاس شده توسط fireboy8
سلام دوستان یه بیشنهاد از طرف من...بنطر من اگه شده این کد های دیشبی رو تا یه هفته نگه دارین ببینیم ایرانسل تا کی میخاد سیستمش قطع باشه؟ Undecided.gif
بالاخره که وصلش میکنه هر موقع هم وصل کرد ما کدا هارو میزنیم Dodgy.gif

(08-01-2015، 04:59 PM)mohammad.omv نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوستان یه بیشنهاد از طرف من...بنطر من اگه شده این کد های دیشبی رو تا یه هفته نگه دارین ببینیم ایرانسل تا کی میخاد سیستمش قطع باشه؟ Undecided.gif

خو اینو که منم گفتم Exclamation
حق کپی رایتو رعایت کن Biggrin.gif

(08-01-2015، 05:05 PM)hosein.h نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2015، 04:59 PM)mohammad.omv نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو اینو که منم گفتم  Exclamation
حق کپی رایتو رعایت کن  Biggrin.gif

ندیدمش که نوشتم Undecided.gif

این همراه اول نمی‌خواد شارژ بده؟ Undecided.gif خیلی رو عصابه Angry.gif
  • اندیشه نیک
  • گـفتـار نیک
  • کردار نیک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتبار = اعتبار

سلام به همه دوستان گلم... Heart.gif
منم هی خواب کدای شارژ رو میدیدم همه دارن میزنن شارژ میشه ولی من جا موندم... Undecided.gif
ولی الان اومدم دیدم هنو فعال نشده. Undecided.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

سپاس شده توسط 0212 ، saman1370
دوستان امروز شارژ نیست؟ Sad.gif
ما نمی توانیم مشکلاتمان را با همان روش فکری که آن ها را به وجود آورده ایم حل کنیم.
****انیشتین****

سلام دوستان. شارژ کی خبر داره هس یا که نیس ؟ 

پنچ شنبه ها فکر نکنم شارژ باشه
دلیلِ شادی باش نه شریکِ شادی،شریکِ غم باش نه دلیلِ غم

سپاس شده توسط parava