بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 3.36 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
در اول تاپیک ایرانسل و مسابقات مورد صحبت همراه

تاپیک صحبت در مورد مسابقات همراه اول و ایرانسل
(07-12-2014، 05:17 PM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممد  ب سپاهان  بگوبامن نحرفه Undecided.gif

Biggrin.gif
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سباهان با اسما نحرف Biggrin.gif

میگن یه تریلی پرشارژ داشته میامده ،

بچه ها بالا توقیفش کردن ‎;(‎
جهان به دودسته تقسیم شده :
‏1_ مشهدی ها

‏2_ کسانی که آرزوی مشهدی بودن دارند.

سپاس شده توسط بی بی ، man
(07-12-2014، 05:00 PM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شارژنیس؟؟؟؟ Biggrin.gif بی بی   عاشق  چادرتم

اسما منم عاشق خودتم.. هی میای میگی شارژ نیومد?? من کلی میخندم.. خدایی بلای این گروهی!! Biggrin.gif
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام... 
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
Tongue.gif

به احتمال زیاد امشب شارژ باشه
شارژم کجا بود
Cool.gif

(07-12-2014، 05:28 PM)بی بی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-12-2014، 05:00 PM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شارژنیس؟؟؟؟ Biggrin.gif بی بی   عاشق  چادرتم

اسما منم عاشق خودتم.. هی میای میگی شارژ نیومد?? من کلی میخندم.. خدایی بلای این گروهی!! Biggrin.gif

اره خدایی شیرینی این انجمن خودشه Biggrin.gif

[quote='BiGHAM' pid='17488' dateline='1417952935']
داداش مسلم منو با سیم بکسل کجا بردی.... Undecided.gif
اینجا کجاست... Undecided.gif
من دارم میترسم... Undecided.gif
help helppppppp
help meeeeeeeee

سیلام...ببخشی یادم رفته سیم وصله Biggrin.gif نترس تونل وحشت بود بابچه هارفتیم Biggrin.gif
بعضی حرفا گفتنیه بعضیاشم نگفتنی
گفتنیارو که اینجا گفتم نگفتنیارو .. بی خیال

(07-12-2014، 05:38 PM)man نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-12-2014، 04:18 PM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داداش مسلم منو با سیم بکسل کجا بردی.... Undecided.gif
اینجا کجاست... Undecided.gif
من دارم میترسم... Undecided.gif
help helppppppp
help meeeeeeeee

سیلام...ببخشی یادم رفته سیم وصله Biggrin.gif نترس تونل وحشت بود بابچه هارفتیم Biggrin.gif
man  هر موقع خواستی بگو تنابو ببندم جا نمونی Biggrin.gif

سپاس شده توسط mohammad.ba
(07-12-2014، 01:30 PM)بی بی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جالبه والاخیلی هم مودبه آقای 100 تا شارژ بگیر. 
میاد تشکر میکنه.
اصن آدم انقد مودب??
نه خدا وکیلی کم گوی و زیاده شارژ بگیره. ماها خوبیم از صب تا شب اینجا کمین میکنیم آخرشم دوتا سیمکارت داریم یکیشم شارژ تکراری میگیره.. گولاکسیناوت هم نداریم بزنیم توش.. والا با این کدامون.. اه اه.. نه ببخشید سو تفاهم نشه.. به به
والا من مچکرم بابت کدا.. دمتون گرم Heart.gif

من گولاكسي ناوت ندارم يه گولاكسي ايس هست 3*4 ساله دارم ازش هم راضي ام : Biggrin.gif يه وقت فك نكنيد فيس و قوز و كلاسِ گولاكسي ناوتم رو ميدم پول هم ندارم تازه

آسيا تك داره 3 گيگ شارژ رايگان ميده هر كي نتش حجميه شارژ كنه صلوات Biggrin.gif Biggrin.gif نيازي به تشكر نيست Biggrin.gif من 600 مگك ديگه داشتم الان شد 3 گيگ و....
\

خبری نشد؟
اونی که آرومت میکرد
حالا خودش طوفانیه!!!!!!