بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 3.36 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
در اول تاپیک ایرانسل و مسابقات مورد صحبت همراه

تاپیک صحبت در مورد مسابقات همراه اول و ایرانسل
(10-12-2014، 10:07 PM)Mojtaba6 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه من یه پیشنهاد دارم برای دفعه بعدی که شارژ میاد نظراتتون بگید 
من میگم ادمین ساعت 5 تا 6.15 تاپیک ببنده از طریق پیام خصوصی کدا رو بهم خبر بدیم برا اعضا ویژه هم که اس میشه
یه بار اینجوری امتحان کنیم ببینیم چی میشه....

من میگم ی روز اصلا به هبجکی نگه ببینیم مشکل از انجمن ماست یا ایرانسل چون دیروز تا قبل از گذاشتن کد توی انجمن تا ساعت 6:25 داشت شارژ میداد

(10-12-2014، 10:07 PM)Mojtaba6 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من میگم ادمین ساعت 5 تا 6.15 تاپیک ببنده از طریق پیام خصوصی کدا رو بهم خبر بدیم برا اعضا ویژه هم که اس میشه

موافقم Biggrin.gif

مجتبی حرف قشنگی زد
یک ساعت اول رو فقط پ.خ بدیم
برای جلوگیری از کپی هم به کاربرای زیر 50 پست نگیم
همه شهر عاصین از دست من

سپاس شده توسط 0212
(10-12-2014، 10:11 PM)ali1 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میگم ی روز اصلا به هبجکی نگه ببینیم مشکل از انجمن ماست یا ایرانسل چون دیروز تا قبل از گذاشتن کد توی انجمن تا ساعت 6:25 داشت شارژ میداد

نه نمیشه نگفت که بچه ها همه اهل فن هست کدا رو پیدا میکنن Biggrin.gif این راه من خوبه بعدش من سایتها و پیج های دیگه رو نگاه میکنم ببنیم کدا رو گذاشتن یا نه اگه بذارن معلوم میشه که اون طرف از بین خود بچه ها هست Tongue.gif

سپاس شده توسط BiGHAM ، 0212
ادمین تایپیک رو جوری بزار ک فقط اعضا بتونن دسترسی داشته باشن,
تعداد مهمانا از تعداد اعضا بیشتره teeth

(10-12-2014، 10:14 PM)Mojtaba6 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-12-2014، 10:11 PM)ali1 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نمیشه نگفت که بچه ها همه اهل فن هست کدا رو پیدا میکنن Biggrin.gif این راه من خوبه بعدش من سایتها و پیج های دیگه رو نگاه میکنم ببنیم کدا رو گذاشتن یا نه اگه بذارن معلوم میشه که اون طرف از بین خود بچه ها هست Tongue.gif

مجتبی من میگم فقط یه بار به اعضای ویژه بگین به بقیه نگین البته بین اعضای ویژه یه نفر هست که خیلی دوست داره به بقیه کد بگه Biggrin.gif

امروز asma  امد گذاشت فردا یکی دیگه نمیشه باید تاپیک بسته بشه تا کسی نیاد کدا رو بذاره فقط بین خود بچه ها باشه اونم از طریق پیام خصوصی باهم در ارتباط باشیم به امتحانش میارزه ضرر که نداره Tongue.gif

سپاس شده توسط Shabnam
(10-12-2014، 10:13 PM)MoHamMaD RezA نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مجتبی حرف قشنگی زد

من پستام زیر 50 هستش Sad.gif

سپاس شده توسط MOJTABA
(10-12-2014، 10:06 PM)saeedjoon نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Admin
من قرار شد یه نرم افزار اندروید اموزش زبان 115 هزاری برای بچه ها اپلود کنم و توضیحاتشو بزارم اما نمیدونم کجا تاپیک ایجاد کنم اگه ممکنه تاپیکشو شما بزنی ادرسشو بگی برم کارمو انجام بدم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تلگرام موبایل روز @dailymobile

(10-12-2014، 10:19 PM)Shabnam Sharifi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-12-2014، 10:13 PM)MoHamMaD RezA نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مجتبی حرف قشنگی زد

من پستام زیر 50 هستش Sad.gif

شما اعضا ویژه هستید براتون اس میشه کدها

سپاس شده توسط Shabnam