بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 3.36 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
در اول تاپیک ایرانسل و مسابقات مورد صحبت همراه

تاپیک صحبت در مورد مسابقات همراه اول و ایرانسل
(10-12-2014، 10:20 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-12-2014، 10:06 PM)saeedjoon نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Admin
من قرار شد یه نرم افزار اندروید اموزش زبان 115 هزاری برای بچه ها اپلود کنم و توضیحاتشو بزارم اما نمیدونم کجا تاپیک ایجاد کنم اگه ممکنه تاپیکشو شما بزنی ادرسشو بگی برم کارمو انجام بدم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادمین تو دیگه از من شیرازی تری اینجوری گفتم تاپیکشو بزنی من نخوام کاری کنم هی خدا Biggrin.gif

(10-12-2014، 10:22 PM)Mojtaba6 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-12-2014، 10:19 PM)Shabnam Sharifi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-12-2014، 10:13 PM)MoHamMaD RezA نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مجتبی حرف قشنگی زد
یک ساعت اول رو فقط پ.خ بدیم
برای جلوگیری از کپی هم به کاربرای زیر 50 پست نگیم

من پستام زیر 50 هستش Sad.gif

شما اعضا ویژه هستید براتون اس میشه کدها

اوهوووووم مرسی مهمونا دلشون بسوزه Tongue.gif

سپاس شده توسط MOJTABA ، admin ، 0212
Biggrin.gif
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط Shabnam
مجتبی جان حالا بزار ببینیم چی میشه چون از 20 آذر دوباره مسابقات جدید میشن
شاید این 3 هزار نفری از بین رفت و مثل قبل شد،
این فکرتم، فکره خوبیه فقط یکم مشکل هستش،اگه مثلا ادمین یه سیستمی در اختیار داشت میتونست msg send to all یه چیزی اما اینکه بیابیم با پیام خصوصی خبر بدیم یکم دیر میشه و سخت هم هست ماشاءالله زیادی هستن
تن مرد و نامرد یکیست... زمان بگذرد تا بفهمی مرد کیست... 

سپاس شده توسط mina
آره اینجوی بهتره
لااقل خودمون بگیریم
زنگ 3 رو بزن

سپاس شده توسط Shabnam
(10-12-2014، 10:19 PM)Mojtaba6 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امروز asma  امد گذاشت فردا یکی دیگه نمیشه باید تاپیک بسته بشه تا کسی نیاد کدا رو بذاره فقط بین خود بچه ها باشه اونم از طریق پیام خصوصی باهم در ارتباط باشیم به امتحانش میارزه ضرر که نداره Tongue.gif

آره کاملا موافقم مجی حتما اینکار بشه چون من دارم دق میکنم همش شارمو ایرانسل بخوره کوفتش کنه... Undecided.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

(10-12-2014، 10:28 PM)KORD نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این فکرتم، فکره خوبیه فقط یکم مشکل هستش،اگه مثلا ادمین یه سیستمی در اختیار داشت میتونست msg send to all یه چیزی اما اینکه بیابیم با پیام خصوصی خبر بدیم یکم دیر میشه و سخت هم هست ماشاءالله زیادی هستن

منم موافقم Biggrin.gif

ملاک تعداد پست نمیتونه باشه چون اکثر دوستان پست نمیدن از صبح میان فقط اسپم میدن ، از صبح میان میگن صبح بخیر ..... تا آخر شب که میان شب بخیر میگن اینکه نشد پست این اسپمه.

سپاس شده توسط Ali ZyXEl ، mahjob.
(10-12-2014، 10:28 PM)KORD نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیگه ادمین میتونه یکجا به همه پیام خصوصی بده...
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

سپاس شده توسط mina
داداش گلم حتما که نباید ادمین به همه بگه من خودم برا 10 نفر میفرستم هرکی این کار و کنه سر 20 دقیقه همه بچه های فعال کد شارژو میگیرن منم امتحانی گفتم که ببینیم چی میشه

سپاس شده توسط KORD ، Shabnam