بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 32 رای - 3.44 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول تاپیک ایرانسل و مسابقات همراه

تاپیک مسابقات ایرانسل و همراه اول
دوستان یک پیام از 205079 برام اومده و گفته برای تخفیف شارژ 2 رو بفرست،قضیه چیه؟فعال شده؟
شارژ ایرانسل رو با 20 درصد تخفیف خط به خط می کنم اگه خریدارید پی ام بدید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلیک کنید  

(03-06-2015، 03:47 PM)hivaaaK نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان یک پیام از 205079 برام اومده و گفته برای تخفیف شارژ 2 رو بفرست،قضیه چیه؟فعال شده؟

من تست کردم فقط باید به سوالات جواب بدی

امکانش هس امروز شارژ بیاد یهویی؟؟؟ Biggrin.gif

(03-06-2015، 03:53 PM)*E L* نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امکانش هس امروز شارژ بیاد یهویی؟؟؟ Biggrin.gif

اگر بیاد فکر کنم معجزه باشه

نه به موقعی که دانشگاه بودیم میگفتیم خدایا 1 روز تعطیل رسمی باشه سر کلاس نریم Angry.gif Angry.gif
نه به الان دوس داریم پنجشنبه و جمعه وجود نداشته باشه Biggrin.gif Biggrin.gif
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Fa Ti ، Vionester
آقا سجاد برعکس من الان بیشتر دوست دارم 5 شنبه جمعه باشه و شارژ نباشه والا ما که مثه شما نیستیم بتونیم با ترفند شارژ بگیریم اینهمه از ساعت 4 بعد از ظهر درگیر تست و شارژ میشیم از آخر هم بیشتر یا میگفت عضو نشدید یا محصول در دسترس نیست لااقل اگه روزی یک دونه شارژ بود ولی همیشگی و بدون دردسر شارژ میداد خیلی خوب بود Sad.gif  Biggrin.gif

سپاس شده توسط newman ، s sadegh ، amir mohammad
(03-06-2015، 04:40 PM)ســــاحـل نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آقا سجاد برعکس من الان بیشتر دوست دارم 5 شنبه جمعه باشه و شارژ نباشه والا ما که مثه شما نیستیم بتونیم با ترفند شارژ بگیریم اینهمه از ساعت 4 بعد از ظهر درگیر تست و شارژ میشیم از آخر هم بیشتر یا میگفت عضو نشدید یا محصول در دسترس نیست لااقل اگه روزی یک دونه شارژ بود ولی همیشگی و بدون دردسر شارژ میداد خیلی خوب بود Sad.gif  Biggrin.gif

ساحل من انقد شارژ میگیرم دیگه خسته میشم بعضی وقتا
ولی چه فایده همیشه وقتی 2 یا 3 تا شارژ میاد مشکل عضویت و اینا میگیره Lightbulb.gif
ولی در کل خوبه شده منبع درآمدمون کار که نی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط S. STAR
شارژ همراه اول ارسال 9 به 203340
بعد ارسال یک کلمه 5 حرفی با حروف داده شده
مـــن خـودمم و خــدا
یــــ
کـــوه گـــردانیـم

♦ کــــــģңสмـــــوه ♦

سپاس شده توسط فاطمه20 ، love_lorn
سلام خدمت دوستداران شارژ رایگان
&&&شارژ جدید همراه اول&&&
به همه میده هرمی نیس
ارسال 9 به 203340
بعد ارسال یک کلمه 5حرفی با حروف داده شده

(03-06-2015، 03:46 PM)saeedbg نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2015، 03:05 PM)BlackBerry نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
7108از روز يك شنبه ديگه شارژ نداده

دیروز بمن داد

شارژ دعوت يا شارژ پاسخ به سوال؟؟؟