بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 24 رای - 3.58 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
موبایل عاشقان تاپیک روز مشاوره

تاپیک مشاوره عاشقان موبایل روز
(10-02-2015، 12:34 AM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتی مرا عم فراگرفته است گفتی درد مرا بخود پیچیده است گفتی مرا عشق وعاشقی کاری نیست گفتی مرا  درمانی نیست از عم

ای بی عم تنهای من تو خود عم را در اعوش گرفته ای و محکم میفشاری گر نه عم از تو از شدت عشق تو گریزان است
تقدیم ب بی عم Biggrin.gif
با اسی موافقم
میگم اسی واسه شاد شدن بی غم چطوره بریم براش خواستگاری؟؟ Biggrin.gif
زندگی را طی کن و آنگاه که بر بلندترین قله هایش رسیدی لبخند خود را نثارتمام سنگ ریزه هایی کن که پایت را خراشیدند.
                                                                                                      (دکترعلی شریعتی)

مسعی بیدار نشو بمن چ
بی بی مسعی ازشدت عشق بیمارشدهگریه
Biggrin.gif

(10-02-2015، 12:34 AM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتی مرا عم فراگرفته است گفتی درد مرا بخود پیچیده است گفتی مرا عشق وعاشقی کاری نیست گفتی مرا  درمانی نیست از عم

ای بی عم تنهای من تو خود عم را در اعوش گرفته ای و محکم میفشاری گر نه عم از تو از شدت عشق تو گریزان است
تقدیم ب بی عم Biggrin.gif

وای ممنون اسماء چه جملات قشنگی... Biggrin.gif Heart.gif Blush.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

(10-02-2015، 12:40 AM)reza_ab نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-02-2015، 12:38 AM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رصا من دارم میمیرم از فصولی تو ی چیزیت هس بگو کیه اون دختره ک دل داداش رصارو برده؟؟؟
اعتراف کن زود باش Biggrin.gif

نمیتونم اعتراف کنم.خیلی سخته گریه

اقا رضا همه اعتراف کردن شما هم اعتراف کن Biggrin.gif

سپاس شده توسط reza_ab
سلام ب همگی
وقتتون بخیر

منک مشکل بی عم قبلا حل کر دمم
باید بازم رسیدگی کنم
بی عم عشق داره اینجام نیس Undecided.gif
Biggrin.gif

:))))))
و خدایی ک در این نزدیکیست...

(10-02-2015، 12:36 AM)بی بی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام شهاب
سلام بیغم
سلام همه!!
بیغم غصه نخور. ما همه دوست داریم. دیدی تو مریض شدی ما همه ناراحت بودیم. Heart.gif

مممنون بی بی جون آره میدونم خیلی گلی. Heart.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

خيلي با حالين
Heart.gif

اسما اسما
مگه ما کارت شارزیم که میخوای قرعه کشی کنی
بیا ازدواج کنیم دیگه لوووووووووووووووووس Biggrin.gif
همیشه لحظه ی آخر خدا نزدیک تر میشه...