بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 45 رای - 2.98 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
تاپیک اپراتورها مسابقات کد

تاپیک کد مسابقات اپراتورها
(17-01-2015، 07:58 PM)دکتر نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کسی نیست جواب منو بده  Undecided.gif
چیو بایس جواب بدیم دوست عزیز ؟ 

اینو ج بدین :

دقیقه 63 بازیه ایران و بحرینه و داور به ضربه آزاد به نفع ایران گرفته تیموریان میخواد توپ رو بریزه رو دروازه حریف خسرو حیدری هم سمت راست زمین اماده توپ گرفتنه موقعیت خوبی برای گلزنی به تیم حریفه چیکار میکنه؟
1.سانتر میکنه
2.پاس میده
کدومشه؟
این سوالارو ج بدی ش میده؟؟؟؟؟؟؟
واسه مسابقه 737865

(17-01-2015، 07:52 PM)دکتر نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دقیقه 63 بازیه ایران و بحرینه و داور به ضربه آزاد به نفع ایران گرفته تیموریان میخواد توپ رو بریزه رو دروازه حریف خسرو حیدری هم سمت راست زمین اماده توپ گرفتنه موقعیت خوبی برای گلزنی به تیم حریفه چیکار میکنه؟
1.سانتر میکنه
2.پاس میده
کدومشه؟
واسه مسابقه 737865
پاس میده فک کنم  دکتر 

پویا من اجازه ندارم اینجا بحث کنم پست اصلیتم ندیدم وقتی پستو دیدم ادمین ویرایش کرده بود ...اکثر پست هایی که کلمه ozv فلان به 8282 هست پست های منه میتونی پیجتو چک کنی ببینی چنتاش اینجوره پس لازم نکرده به بقیه توهین کنی که فلانی میاد از پیج من کپی میکنه اگه خیلی ناراحتی از پیجت کپی میشه بهشون آدرس اینجا رو بده بیان از اینجا کپی کنن کسی ناراحت نمیشه باهاتم سر دشمنی ندارم ولی خیلی حرفات ناراحت کننده هست اینقد راحت به دیگرون توهین میکنی ......
ادمین معذرت میخوام اینجا اینو گفتم چون توهین کرده بود

سپاس شده توسط 0212 ، Meysam Irani
(17-01-2015، 08:01 PM)دکتر نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینو ج بدین :

1.سانتر میکنه
2.پاس میده
کدومشه؟
واسه مسابقه 737865

پاس میده دکی Biggrin.gif
ایرانسل ایرانسل مرگ به نیرنگ تو شارژ جوانان ما میچکد از چنگ تو  Undecided.gif

مسابقه فوتبال اولین سوال پاس هس
دومین 32نفر Biggrin.gif

جوابشو دقیق نمیدونید؟اصلا جوابشو بدم ش میده یا سرکاریه؟ Undecided.gif

دکتر ماازاین قبلا شارژگرفتیم Biggrin.gif

مسابقه فوتبال اولین سوال چه بزنین سانتر چه بزنین پاس هر دو درسته و من قبلا میزدم سانتر بعده 2 سوال شارژ میداد امروز نداد :(

مسابقه فوتبال شارژ نمیده الکی شارژاتونو نسوزونید !!!
آنکه یافت می نشود آنم آرزوست... 

سپاس شده توسط ســـــــــعید ، 0212