بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 43 رای - 3.28 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
تاپیک ایرانسل های مسابقه کد

تاپیک کد مسابقه های ایرانسل
عامو چه خبرتونه دو دقه دهنتون بزارین رو هم
یکسره دارین حرف میزنین
صب تاپیک زده شد تا حالا نت نداشتم بیام انجمن
یدفه دیدم 15 صفحه حرف زدین
حول کردم فک کردم شارز اومده و ادمین بهم اس نداده
نمیدونید با چه ترس و سرعتی لبتاب روشن کردم
قلبم اومد تو دهنم
خدایا شکرت

سپاس شده توسط کوروش هخامنش ، Day Mobile ، 0212 ، بی بی
(21-11-2014، 07:16 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکسره دارین حرف میزنین
صب تا\یک زده شد تا حالا نت نداشتم بیام انجمن
قلبم اومد تو دهنم

درود
والله منم هروقت 1روز نمیومدم یهو 60 صفحه میرفتین  Undecided.gif

سپاس شده توسط 0212 ، بی بی
(21-11-2014، 07:16 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکسره دارین حرف میزنین
صب تاپیک زده شد تا حالا نت نداشتم بیام انجمن
قلبم اومد تو دهنم

منم بیرون بودم الان که اومدم انجمن یهو دیدم 13 صفحه رفتن جلو فکر کردم خبراییه Biggrin.gif

(21-11-2014، 07:02 PM)کوروش هخامنش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2014، 06:59 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان عزيزم كسي روشي بلد نيست بفهميم مدل گوشي طرف چيه؟ يه بنده خداييه ميگه نوكياست ولي نمي دونه مدلش چيه  Biggrin.gif  دم دستم هم نيست راهنمايي كنيد اگه راهي بلديد/؟  Biggrin.gif

بیا اینم کدش Biggrin.gif

*#0000#
دمت گرم واقعاً من ممنونتم بعد چطوري مينويسه؟ متنش رو بهم بگو طرف خنگ بازي در نياره گوشي نوكيا دم دستم نيست يعني ميشه ستاره مربع چهارتا صفر مربع؟
(21-11-2014، 07:09 PM)باران نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم خواستم درس بخونم .. رفتم فیلم دیدم.. میترسم این ترم همه رو بیافتم.. بپیچنم گونی صورتی 
Biggrin.gif فيلمِ چي بود؟ اي خاك ميري فيلم ديدن Biggrin.gif معلومه كه مي پيچنت شك نكن Biggrin.gif فردا تو امتحانت اين فيلما مياد؟ نچ اصن نا اميدم كردي Biggrin.gif
\

سپاس شده توسط بی بی
(21-11-2014، 07:22 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2014، 07:02 PM)کوروش هخامنش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2014، 06:59 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان عزيزم كسي روشي بلد نيست بفهميم مدل گوشي طرف چيه؟ يه بنده خداييه ميگه نوكياست ولي نمي دونه مدلش چيه  Biggrin.gif  دم دستم هم نيست راهنمايي كنيد اگه راهي بلديد/؟  Biggrin.gif

بیا اینم کدش Biggrin.gif

*#0000#
دمت گرم واقعاً من ممنونتم بعد چطوري مينويسه؟ متنش رو بهم بگو طرف خنگ بازي در نياره گوشي نوكيا دم دستم نيست يعني ميشه ستاره مربع  چهارتا صفر مربع؟

(21-11-2014، 07:09 PM)باران نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم خواستم درس بخونم .. رفتم فیلم دیدم.. میترسم این ترم همه رو بیافتم.. بپیچنم گونی صورتی 
Biggrin.gif  فيلمِ چي بود؟ اي خاك ميري فيلم ديدن  Biggrin.gif  معلومه كه مي پيچنت شك نكن  Biggrin.gif فردا تو امتحانت اين فيلما مياد؟ نچ اصن نا اميدم كردي  Biggrin.gif
آره همون که گفتی میشه  Biggrin.gif

۶صد گرفتم من ک تا حالا همه جور پوشی داشتم ودیدم اما از هاوایی خیییییییییییییییییییییلی راضین بیسته بیست Biggrin.gif
زنده باد جزیزه قشم....!

سپاس شده توسط 0212
(21-11-2014، 07:24 PM)بابا نفسی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۶صد گرفتم من ک تا حالا همه جور پوشی داشتم ودیدم اما از هاوایی خیییییییییییییییییییییلی راضین بیسته بیست Biggrin.gif

پ چرا نمیتونی یه فیلمو از زیپ خارج کنی و به تماشا بشینی  Tongue.gif

سپاس شده توسط 0212
(21-11-2014، 07:24 PM)بابا نفسی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۶صد گرفتم من ک تا حالا همه جور پوشی داشتم ودیدم اما از هاوایی خیییییییییییییییییییییلی راضین بیسته بیست
ب سلامتي كي خريدي؟ لابد توي گروني؟ چميدونم والا اگه از اين مدل اندرويد 4 ها هست روت اكسپلورر رو دانلود كن روت نيمخاد بابا واسه اندرويد 4 راحت ج ميده... ب نظر من سامسونگ خوبه حتي اگه گوشيتو مثه من 4 سال داشته باشي اونم گالكسي ايس Biggrin.gif Biggrin.gif Biggrin.gif
(21-11-2014، 07:25 PM)کوروش هخامنش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2014، 07:24 PM)بابا نفسی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يه جوري ميگي به تماشا بشيني اينگار فيلم سينماييه Biggrin.gif اصن خودت كجاي فيلمي چرا صدا نداره؟ هان؟ گریه Angry.gif Biggrin.gif
\

سپاس شده توسط بی بی
(21-11-2014، 07:28 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۶صد گرفتم من ک تا حالا همه جور پوشی داشتم ودیدم اما از هاوایی خیییییییییییییییییییییلی راضین بیسته بیست
ب سلامتي كي خريدي؟ لابد توي گروني؟ چميدونم  والا اگه از اين مدل اندرويد 4 ها هست روت اكسپلورر رو دانلود كن روت نيمخاد بابا واسه اندرويد 4 راحت ج ميده... ب نظر من سامسونگ خوبه حتي اگه گوشيتو مثه من 4 سال داشته باشي اونم گالكسي ايس  Biggrin.gif  

(21-11-2014، 07:25 PM)کوروش هخامنش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يه جوري ميگي به تماشا بشيني اينگار فيلم سينماييه Biggrin.gif  اصن خودت كجاي فيلمي چرا صدا نداره؟ هان؟ گریه  Angry.gif  :biggrin.gif

داداش تو یکیشو دان کردی 6پارته  Biggrin.gif با کیفیت hd
گرفتم 600 مگ شد 
عملیات فشرده سازی و پارت بندی روش زدم شده اینقد  Biggrin.gif

سپاس شده توسط بی بی ، 0212
0212 به نکته مهمی اشاره کردی!! نه والا تو امتحانم فیلم نمیاد.. فیلم مرداک بود .. شبکه منو تو میداد.. جالبه این قسمتشو 3 بار تاحالا دیدم.. توام برو درستو بخون بردت پای تخته سیاه و سفید و رنگی رنگی نشی Biggrin.gif
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام... 
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
Tongue.gif

سپاس شده توسط 0212