بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 43 رای - 3.28 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
تاپیک ایرانسل های مسابقه کد

تاپیک کد مسابقه های ایرانسل
با سلام، درود مجتبی جان Heart.gif
دوستان عزیز عرض کنم که برای گرفتن شارژ باد مبلغ 240 تومان رو خطت باشه،بعد اگه لغو کنید باره بعد دیگه شارژ نمیده پس حواستون باشه.
OZV MJAZ رو فرستادین به.8282 صبر کنید تا جوابش بیاد امکان داره طول بکشه،اگه دوباره بفرستی.انگار شارژ رو فِرِش دادی Biggrin.gif
فکر نکنم دیگه جایه سوالی باشه Wink.gif
تن مرد و نامرد یکیست... زمان بگذرد تا بفهمی مرد کیست... 

سپاس شده توسط کوروش هخامنش ، 0212 ، MOJTABA
Smile 
(22-11-2014، 01:47 PM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-11-2014، 01:45 PM)mehdi122525 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مینا دوبارهms 777 بفرست

حالا صد بگیم تموم شده...
منم فرستادم با دوتا سیمکارت اصلا کد MS 777 رو میگه اشتباهه... Angry.gif

دوست عزیز لغو کن دوباره بفرست&&
سیستان

سپاس شده توسط 0212
(22-11-2014، 01:51 PM)KORD نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام، درود مجتبی جان  Heart.gif
دوستان عزیز عرض کنم که برای گرفتن شارژ باد مبلغ 240 تومان رو خطت باشه،بعد اگه لغو کنید باره بعد دیگه شارژ نمیده پس حواستون باشه.
OZV MJAZ رو فرستادین به.8282 صبر کنید تا جوابش بیاد امکان داره طول بکشه،اگه دوباره بفرستی.انگار شارژ رو فِرِش دادی  Biggrin.gif
فکر نکنم دیگه جایه سوالی باشه  Wink.gif

سوال ها پشت هم اومد طول هم نکشید حرفی هم از کد نزد که فلان عبارت رو به 8282
بفرستید
پس تموم شد خلاص Angel.gif

سپاس شده توسط 0212
ای کسانی که ش گرفتید اون هم به تعداد فراوان از گلتون پایین نره  Biggrin.gif Biggrin.gif Biggrin.gif

سپاس شده توسط sky
(22-11-2014، 01:51 PM)KORD نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام، درود مجتبی جان Heart.gif
OZV MJAZ رو فرستادین به.8282 صبر کنید تا جوابش بیاد امکان داره طول بکشه،اگه دوباره بفرستی.انگار شارژ رو فِرِش دادی Biggrin.gif
فکر نکنم دیگه جایه سوالی باشه Wink.gif

منکه لغو کردم.حالا شانسی بود یا نه .بعد از لغو فرستادم شارژ اومد برام
سیستان

(22-11-2014، 01:55 PM)کوروش هخامنش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ای کسانی که ش گرفتید اون هم به تعداد فراوان از گلتون پایین نره  Biggrin.gif Biggrin.gif Biggrin.gif

من که خط هامو گم کردم Biggrin.gif
تن مرد و نامرد یکیست... زمان بگذرد تا بفهمی مرد کیست... 

سپاس شده توسط کوروش هخامنش
500 از منم رفت خیر نبینی ایرانسل.والا همراه اول بیسته.1ریال ازت کم نمیکنه اما شارژو میده.درسته کم میده اما خوب میده

دوستان عزيزم من كمرم شكست از صبح تا حالا.. من برم خيلي خسته شدم مرسي از دست اندر كاران باران Biggrin.gif مجتبي Biggrin.gif خسته نشديد صبح تا حالا؟ من تموم استخونام درد گرفته از صبح شما دو تا هم بوديد ماشالا چه قواي بدني داريد Biggrin.gif Biggrin.gif فعلا روز خوش خدافقظ Heart.gif
\

سپاس شده توسط BiGHAM ، MamaliReza7 ، بی بی
(22-11-2014، 01:49 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من به راحتي همه شارژا رو گرفتم از7 تا سيمكارتم  Biggrin.gif  Biggrin.gif

منم با 10 تا سیمکارت گرفتم... Biggrin.gif
ولی زود تموم شد میخواستم بیشتر بگیرم... Sad.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

سپاس شده توسط 0212 ، MamaliReza7
پی چرا چهار ستاره نمیشم....اووووووف
سیستان

سپاس شده توسط 0212