بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 43 رای - 3.28 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
تاپیک ایرانسل های مسابقه کد

تاپیک کد مسابقه های ایرانسل
(22-11-2014، 09:29 PM)Donya_Red نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادمین اون شبکه اجتماعی اشتراک تصاویر کامل نشد؟؟میشه یه باردیگه آدرسشونو بگی؟؟ Heart.gif

والله دنیا جان فکر کنم دو روز وقت روش گذاشتم تا نصب فارسی کردم ولی یه مشکلی که داره وقتی ثبت نام کردی و خارج شدی دیگه نمیتونی وارد حسابت بشی و همش خطا میده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط 0212 ، Finally I ll get it
(22-11-2014، 09:22 PM)باران نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای باز این اومد... من فک کردم زبان درکشیدی و گوشه ای عزلت گزیدی و دلم برایت سوزید... نگو انظافه من الایمان بودی!!! Biggrin.gif
نيچه مي فرمايد:

Highslide JS

Biggrin.gif
\

سپاس شده توسط admin ، BiGHAM
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درست شد میگم این بنر منو نساختی تو Tongue.gif

سپاس شده توسط BiGHAM ، 0212 ، Finally I ll get it
اين دو تا جا رو ببين:

اگه با نشد صفحه 3 و 4 اعتبارات من رو ببين! (اعتباراي منفي)

بعد:
مدت زمان آنلاين بودن اين رو هم ببين:

حالا اگه در توانت هست آي پي ها دو طرف رو بررسي كن  Tongue.gif  بعد طرف رو محاكمه كن!!!!!!!!

من ناراحت نيستم از اين قضيه ولي چون ميدونم كار كيه ميخوام خودش اعتراف كنه معذرت خواهي ام قبول ميشه بيا جلو  Biggrin.gif بقيه هم مي دونين كيه................... بريد به همين صفحات...... گریه 
\

سپاس شده توسط BiGHAM
(22-11-2014، 09:31 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-11-2014، 09:29 PM)Donya_Red نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادمین اون شبکه اجتماعی اشتراک تصاویر کامل نشد؟؟میشه یه باردیگه آدرسشونو بگی؟؟ Heart.gif

والله دنیا جان فکر کنم دو روز وقت روش گذاشتم تا نصب فارسی کردم ولی یه مشکلی که داره وقتی ثبت نام کردی و خارج شدی دیگه نمیتونی وارد حسابت بشی و همش خطا میده

آهان.اوکی.به هر حال خسته نباشی Heart.gif

Highslide JS

OoOopS..Ine 4 Ke MiGan..BoOoOoq Biggrin.gif

سپاس شده توسط BiGHAM
ادمین شارژمیخاممم

سپاس شده توسط BiGHAM ، 0212
ممنون دنیا

سپاس شده توسط BiGHAM ، 0212 ، Finally I ll get it
(22-11-2014، 09:41 PM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادمین شارژمیخاممم

دیگه قانع باشید
صبح شارژ گرفتید
دیگه ناشکری نکنید
●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

سپاس شده توسط admin ، BiGHAM ، 0212
(22-11-2014، 09:40 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اين دو تا جا رو ببين:

اگه با نشد صفحه 3 و 4 اعتبارات من رو ببين! (اعتباراي منفي)

بعد:
مدت زمان آنلاين بودن اين رو هم ببين:

حالا اگه در توانت هست آي پي ها دو طرف رو بررسي كن  Tongue.gif  بعد طرف رو محاكمه كن!!!!!!!!

من ناراحت نيستم از اين قضيه ولي چون ميدونم كار كيه ميخوام خودش اعتراف كنه معذرت خواهي ام قبول ميشه بيا جلو  Biggrin.gif بقيه هم مي دونين كيه................... بريد به همين صفحات...... گریه 

کیه آیا بیا جلو کاریت نداریم...
Biggrin.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

سپاس شده توسط 0212
Undecided.gif Sad.gif

سپاس شده توسط 0212