بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 43 رای - 3.28 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
تاپیک ایرانسل های مسابقه کد

تاپیک کد مسابقه های ایرانسل
(21-11-2014، 07:47 PM)کوروش هخامنش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2014، 07:45 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2014، 07:41 PM)کوروش هخامنش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2014، 07:39 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2014، 07:34 PM)باران نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خداوکیلی منم امشب میخوام بهش اعتبار بدم

Biggrin.gif یادم باشه هزار به حق عضویت ویژه اضافه کنم در عوض بتونن اعتبار بیشتر به بقیه بدن
تو اعتبار دادنم حق مارو خوردی ادمین  Biggrin.gif  اینهمه فعالیت دارم الان باید اعتبارمو به 300 میرسوندی  Biggrin.gif  اصلا کل اعتبارات چند ؟ Tongue.gif
Biggrin.gif هر 50 اعتبار 20 تومن Tongue.gif

با من نسبت به فعالیتم حساب کن هر پست 1اعتبار الان باید 500به بالا بهم بدی  Biggrin.gif

نه دیگه این پست فرق میکنه تو باید پست مفید بذاری مثلا بازی برنامه ترفند برنامه های های کاربری / باید عرض کنم Biggrin.gif به اونا خوب اعتبار میدم
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط کوروش هخامنش ، 0212 ، Finally I ll get it
سلام من امروز کوه بودم نتونستم بیام،ماشالا چقد حرف زدین Biggrin.gif
تن مرد و نامرد یکیست... زمان بگذرد تا بفهمی مرد کیست... 

سپاس شده توسط کوروش هخامنش ، 0212
(21-11-2014، 08:07 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2014، 07:47 PM)کوروش هخامنش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2014، 07:45 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2014، 07:41 PM)کوروش هخامنش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2014، 07:39 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Biggrin.gif یادم باشه هزار به حق عضویت ویژه اضافه کنم در عوض بتونن اعتبار بیشتر به بقیه بدن
تو اعتبار دادنم حق مارو خوردی ادمین  Biggrin.gif  اینهمه فعالیت دارم الان باید اعتبارمو به 300 میرسوندی  Biggrin.gif  اصلا کل اعتبارات چند ؟ Tongue.gif

با من نسبت به فعالیتم حساب کن هر پست 1اعتبار الان باید 500به بالا بهم بدی  Biggrin.gif

نه دیگه این پست فرق میکنه تو باید پست مفید بذاری مثلا بازی برنامه ترفند برنامه های های کاربری / باید عرض کنم Biggrin.gif به اونا خوب اعتبار میدم
ادمین این حرفت خدشه ای بر دلم وارد کرد من دیگه فعالیت نمیکنم تا 100تا اعتبار اضاف کنی  Biggrin.gif

سپاس شده توسط 0212
(21-11-2014، 08:07 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بست هایی هم که میزاریم نباید از سایتی دیگه کبی کرده باشیم اینجا بزاریم Wink.gif

سپاس شده توسط کوروش هخامنش ، admin ، 0212
ادمین :

پایین پست ها خیلی شلوغ پلوغه !
درضمن : یه پلاگین تشکر درست و حسابی نصب کن AJax داشته باشه ! این آدمو سرویس میکنه تا رفرش بشه صفحه :| !

یه انجمن ساز هم هست به اسم XenForo خیلی تعریفشو شنیدم ! خیلی سبک و فارسی ساپورته و همشم AJax هستش !!! یه انجمن بزرگ میشناسم رو VB بود الان به XenForo کوچ کرده ! ادمینش خیلی راضیه ! خواستی بگو سایتشو بدم ببینی !

ببخشید فضولی میکنما !

سپاس شده توسط 0212
یا خدا 20 صفحه چه خبره آخه یکم کم بحرفین....

Biggrin.gif Biggrin.gif Biggrin.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

سپاس شده توسط 0212
به منم اعتبار بدین....

Heart.gif Heart.gif Blush.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

سپاس شده توسط 0212
(21-11-2014، 08:12 PM)lop2lop نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادمین :

پایین پست ها خیلی شلوغ پلوغه !
درضمن : یه پلاگین تشکر درست و حسابی نصب کن AJax داشته باشه ! این آدمو سرویس میکنه تا رفرش بشه صفحه :| !

یه انجمن ساز هم هست به اسم XenForo خیلی تعریفشو شنیدم ! خیلی سبک و فارسی ساپورته و همشم AJax هستش !!! یه انجمن بزرگ میشناسم رو VB بود الان به XenForo کوچ کرده ! ادمینش خیلی راضیه ! خواستی بگو سایتشو بدم ببینی !

ببخشید فضولی میکنما !

الان انجمن ساز من مای بی بی تقریبا اندازه vb قدرتمنده و مهمترین چیز اینکه رایگانه و همیشه هم آپدیت میشه تقریبا هر ماه اپدیت جدیدش میاد فقط باید یه کم پول خرج انجمن کنم اونم اگه خدا بخواد کم کم درستش میکنم Heart.gif XenForo رایگان نیست و باید نال شدشو نصب کرد
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط lop2lop ، 0212 ، Finally I ll get it
داش کوروش۴تا اعتبار بهت دادم نوش جوتت Biggrin.gif
تن مرد و نامرد یکیست... زمان بگذرد تا بفهمی مرد کیست... 

سپاس شده توسط کوروش هخامنش ، arefu ، 0212
ConfusedConfusedConfused
یا حضرت عباس
اینجوری پیش بره فردا باید یه تاپیک دیگه بزنیم  Biggrin.gif  Biggrin.gif  Biggrin.gif
Heart.gif کُتِبَ عَلَیْکُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ کُرْهٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تَکْرَهُوا شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّوا شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَاللَّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ Heart.gif

سپاس شده توسط 0212