21-11-2014، 08:30 PM
(21-11-2014، 08:20 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2014، 08:12 PM)lop2lop نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادمین :
پایین پست ها خیلی شلوغ پلوغه !
درضمن : یه پلاگین تشکر درست و حسابی نصب کن AJax داشته باشه ! این آدمو سرویس میکنه تا رفرش بشه صفحه :| !
یه انجمن ساز هم هست به اسم XenForo خیلی تعریفشو شنیدم ! خیلی سبک و فارسی ساپورته و همشم AJax هستش !!! یه انجمن بزرگ میشناسم رو VB بود الان به XenForo کوچ کرده ! ادمینش خیلی راضیه ! خواستی بگو سایتشو بدم ببینی !
ببخشید فضولی میکنما !
الان انجمن ساز من مای بی بی تقریبا اندازه vb قدرتمنده و مهمترین چیز اینکه رایگانه و همیشه هم آپدیت میشه تقریبا هر ماه اپدیت جدیدش میاد فقط باید یه کم پول خرج انجمن کنم اونم اگه خدا بخواد کم کم درستش میکنم XenForo رایگان نیست و باید نال شدشو نصب کرد
آره خب خرج داره ! هزینه هاست خوب خیلی بالاس ! همچنین هزینه های دیگه مثل پلاگین و پشتیبانی و ... !
VB و myBB خیلی سنگینن تا جایی که من باهاشون کار کردم قبلاً ! خیلی حجم اشغال میکنن و پدر سرور هم درمیارن (البته MyBB به نظرم سبک تره!) !
آره خب XenForo پولیه ولی خیلی سبک تره و کمتر به سرور فشار میاره ! Power Bulletin Board یا PBB هم هست نمیدونم دیدی یا نه ! اونم خیلی تعریفشو میکنن ! خوبیشم اینه که رایگانه !