بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 43 رای - 3.28 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
تاپیک ایرانسل های مسابقه کد

تاپیک کد مسابقه های ایرانسل
(21-11-2014، 08:20 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2014، 08:12 PM)lop2lop نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادمین :

پایین پست ها خیلی شلوغ پلوغه !
درضمن : یه پلاگین تشکر درست و حسابی نصب کن AJax داشته باشه ! این آدمو سرویس میکنه تا رفرش بشه صفحه :| !

یه انجمن ساز هم هست به اسم XenForo خیلی تعریفشو شنیدم ! خیلی سبک و فارسی ساپورته و همشم AJax هستش !!! یه انجمن بزرگ میشناسم رو VB بود الان به XenForo کوچ کرده ! ادمینش خیلی راضیه ! خواستی بگو سایتشو بدم ببینی !

ببخشید فضولی میکنما !

الان انجمن ساز من مای بی بی تقریبا اندازه vb قدرتمنده و مهمترین چیز اینکه رایگانه و همیشه هم آپدیت میشه تقریبا هر ماه اپدیت جدیدش میاد فقط باید یه کم پول خرج انجمن کنم اونم اگه خدا بخواد کم کم درستش میکنم Heart.gif XenForo رایگان نیست و باید نال شدشو نصب کرد

آره خب خرج داره ! هزینه هاست خوب خیلی بالاس ! همچنین هزینه های دیگه مثل پلاگین و پشتیبانی و ... !

VB و myBB خیلی سنگینن تا جایی که من باهاشون کار کردم قبلاً ! خیلی حجم اشغال میکنن و پدر سرور هم درمیارن (البته MyBB به نظرم سبک تره!) !

آره خب XenForo پولیه ولی خیلی سبک تره و کمتر به سرور فشار میاره ! Power Bulletin Board یا PBB هم هست نمیدونم دیدی یا نه ! اونم خیلی تعریفشو میکنن ! خوبیشم اینه که رایگانه !

سپاس شده توسط 0212
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احتمالا سرعتت نتت خیلی پایین باشه چون الان سایت روی بهترین سرور از لحاظ سرعت و بازدید مشکلی نداره
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط lop2lop ، Day Mobile ، 0212 ، Finally I ll get it
داش عارف یکی مونده بود دادمش به تو Biggrin.gif ۱۲ شب به بعد همه اعتبارم مال دلشاد گیانه Biggrin.gif
تن مرد و نامرد یکیست... زمان بگذرد تا بفهمی مرد کیست... 

سپاس شده توسط 0212
ادمین شارژنیس؟

سپاس شده توسط 0212
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Biggrin.gifوالا من یه عادت دارم وقتی یه چیزی گرفتم تا نابودش نکنم ول کن نیستم یه لباس خریدم تا پاره نشه از تنم درش نمیارم Biggrin.gif Biggrin.gif این مای بی بی هم خوبه از لحاظ امنیتی هم مشکلی نداره فقط باید از وب سایت پشتیبانی یه 200 تومن پول بدم یه قالب شیک برامون طراحی کنن واکنشرا گرا باشه با موبایل هم سازگار باشه به غیر از وی بی دیگه هیچ کدوم اندازه مای بی بی قدرت و امنیت ندارن

سپاس شده توسط lop2lop ، 0212 ، Finally I ll get it
(21-11-2014، 08:34 PM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادمین شارژنیس؟

اگه باشه میذاریم

سپاس شده توسط KORD ، 0212 ، Finally I ll get it
(21-11-2014، 08:30 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احتمالا سرعتت نتت خیلی پایین باشه چون الان سایت روی بهترین سرور از لحاظ سرعت و بازدید مشکلی نداره

اره بنظر منم الان سرعت سایت خیلی بهتر از قبلا شده...الان سرعتش عااالیه

سپاس شده توسط lop2lop ، 0212
(21-11-2014، 08:34 PM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادمین شارژنیس؟

باسلام هر لحظه شارژ بیاد سریعا قرار میدم یا من نباشم دوستان دیگه لطف میکنن میزارن Wink.gif
تن مرد و نامرد یکیست... زمان بگذرد تا بفهمی مرد کیست... 

سپاس شده توسط admin ، 0212
(21-11-2014، 08:30 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرعتم بد نیست Biggrin.gif فک کن من رو پست آخر صفحه تشکر میکنم صفحه رفرش میشه میره پست اول صفحه ! باید اسکرول کنم تا اون پستی که تشکر کردمو پیدا کنم :| Biggrin.gif خداوکیلی زورم میاد تشکر کنم Biggrin.gif

(21-11-2014، 08:34 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Biggrin.gifوالا من یه عادت دارم وقتی یه چیزی گرفتم تا نابودش نکنم ول کن نیستم یه لباس خریدم تا پاره نشه از تنم درش نمیارم Biggrin.gif Biggrin.gif این مای بی بی هم خوبه از لحاظ امنیتی هم مشکلی نداره فقط باید از وب سایت پشتیبانی یه 200 تومن پول بدم یه قالب شیک برامون طراحی کنن واکنشرا گرا باشه با موبایل هم سازگار باشه به غیر از وی بی دیگه هیچ کدوم اندازه مای بی بی قدرت و امنیت ندارن

اوه ! مثل همیم Biggrin.gif  همین قالب خوبه ! سبک ! رسپانسیو رو بیخیال Biggrin.gif  آره myBB خیلی خوبه قبلاً رو هاست فری (  Biggrin.gif ) نصبش کردم باهاش کار کردم کامل! باحاله !
 راستی TapaTalk جواب نمیده رو MyBB ؟!

سپاس شده توسط 0212
و اینکه من در کل اسکریپ خیلی کم نصب میکنم چون با نصب هر اسکریپ امنیت انجمن کم میشه و صدرصد امنیت داشته بایم بهتر از اینه سایت قشنگ باشه مرور زمان قشنگ هم میکینم ولی با این مشکلات مالی فعلا امکانش نیست

سپاس شده توسط lop2lop ، 0212 ، Finally I ll get it