بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 43 رای - 3.28 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
تاپیک ایرانسل های مسابقه کد

تاپیک کد مسابقه های ایرانسل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فکر کنم باید براش ثبت نام کنم و اسکریپ براش نصب کردم دنبالش نگشتم
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط lop2lop ، MamaliReza7 ، 0212 ، Finally I ll get it
از این به بعد کاربرای که با پی سی میان لازم نیست وقتی میخوان جواب یه کاربر رو بدن روی پاسخ زیر کلیک کنن چون واقعلا اینجوری انجمن شلوغ میشه اسمشو کپی کنید بذارید تو پستتون کافیه انجمن منظم تر میشه

سپاس شده توسط MamaliReza7 ، lop2lop ، 0212 ، Finally I ll get it
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Biggrin.gifاگه اطلاعاتت در مورد اسکریپ و اینا خوبه بیا یه سایت اسکریپ و ابزار وب مستر بسازیم Tongue.gif

سپاس شده توسط MamaliReza7 ، 0212 ، Finally I ll get it
(21-11-2014، 08:42 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فکر کنم باید براش ثبت نام کنم و اسکریپ براش نصب کردم دنبالش نگشتم

اشتباهت همینه دیگه برادر Biggrin.gif TapaTalk رو کانفیگ کن ، رسپانسیو رو بیخیال شو Biggrin.gif

نمیدونم چقد تاحالا با TapaTalk کار کردی ، ولی خداییش خیلی خوبه ! تاپیک هایی که سابسکریب کردی اگه پست بیاد براشون نوتیفیکیشن میده ! اینطوری لازم نیست هرلحظه چک کنی !
درضمن وقتی باهاش تو فروم میچرخی دیگه گرافیک های سنگین و خیلی چیزای دیگه رو حذف میکنه که هم سرعت گشت و گذار تو فروم رو بالا میبره هم بار سرور کمتر میشه !

سپاس شده توسط 0212
(21-11-2014، 08:46 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:اگه اطلاعاتت در مورد اسکریپ و اینا خوبه بیا یه سایت اسکریپ و ابزار وب مستر بسازیم Tongue.gif

اطلاعات عمومیم تو زمینه وب خوبه فقط Biggrin.gif ولی کمکی از دستم بربیاد در خدمتم  Heart.gif
کلاً تو زمینه برنامه نویسی وب صفرم Biggrin.gif حتی تو پروژه ASP.Net آخر ترمم موندم Biggrin.gif

سپاس شده توسط 0212
Biggrin.gifمن به خیلی چیزا حساسیت دارم به ساپورت به گوگل به لینک کردن سایت های دیگه یه عوض کردن چیزهای که دارم با چیز های جدید و اینکه احساس میکنم ایت تاپا تاک رو رتبه سایت تاثیر منفی خواهد داشت Tongue.gif اخه ناسلامتی رتبه 1500 کشوریم

سپاس شده توسط lop2lop ، 0212 ، Finally I ll get it
(21-11-2014، 08:52 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Biggrin.gifمن به خیلی چیزا حساسیت دارم به ساپورت به گوگل به لینک کردن سایت های دیگه یه عوض کردن چیزهای که دارم با چیز های جدید و اینکه احساس میکنم ایت تاپا تاک رو رتبه سایت تاثیر منفی خواهد داشت Tongue.gif اخه ناسلامتی رتبه 1500 کشوریم

احساست از پهنا تو حلقم Biggrin.gif

لامصب احساسو ولش یکم بگرد یهو دیدی رو رتبه سایت تأثیر مثبت گذاشت Biggrin.gif

درضمن در مورد سایت اسکریپت و اینا بگم که خودت بهتر میدونی فراوون ریخته این سایتا Biggrin.gif

دنبال چیزای تک باش ! خودم 2 تا ایده به ذهنم زد که شروع کنم روش کار کردن ! یکی تاکسی اینترنتی بود که دیتابیسشم طراحی کردم ، یکیشم یه نرم افزار حسابداری شخصی چند پلتفرم عالی که چند ماه هم روش فکر کرده بودم ! هم تحت وب باشه ، هم ویندوز ، هم اندروید ، هم iOS و ... !

تاکسی اینترنتیه که چند روز پیش اپلیکیشن اندرویدشو یکی زد Biggrin.gif  لامصب خیلیم خفنه ! کف کردم Biggrin.gif
اون حسابداریه رو هم تقریباً 1 ماه پیش دیدم یکی ساخته کلیم امکانات داره و مشتریم زیاد جذب کرده Biggrin.gif

به قول خودم اگه ما شانس داشتیم اسممونو میذاشتن شانس الله Biggrin.gif

سپاس شده توسط 0212
هر چیزی که براش وقت بذاری نتیجه میده مهم نیست سایت های دیگه هم باشن یا نه یکی سایت ما رو دوست داره یکی نه Biggrin.gif  از نظر یه دختر من خوشکلم از نظر یکی نیستم Biggrin.gif یعنی هر چیزی کاربرای خودش رو پیدا میکنه

سپاس شده توسط lop2lop ، 0212 ، Finally I ll get it
ببخشید وسط صحبتاتون میبرم ها... Heart.gif
مملی رضا 4تا اعتبار بهت دادم داداش... Wink.gif
یادم باشه ساعت 12 هم به تو 2تا اعتبار بدم باران عزیز Wink.gif Biggrin.gif

سپاس شده توسط admin ، بی بی ، 0212
دلم شارژمیخاد...هی خدا

سپاس شده توسط 0212