بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول گفتگو تاپیک شارژ تومانی درباره 100هزار همراه

تاپیک گفتگو درباره شارژ 100هزار تومانی همراه اول
بچه ها اگه عکس یا اسکن سند دارین،برام بفرستین با فتو شاپ درست کنم واسه خودمم بفرستم
Lightbulb.gif خریدار کلیه شارژ های شما Lightbulb.gif
ایرانسل و همراه اول
پین و خط به خط 

آیدی تلگرام:

b0z0rgmehr@
پاسخ

مسعود خراب کاری نکن فعلا اون صفحه اینستا گرام همیشه هست بعد برو کامنت بزار ما که شانس نداریم بدترش نکن Undecided.gif Sad.gif
پاسخ

به اقا مجتبی Biggrin.gif یه جا نمی مونی Biggrin.gif
مجتبی چندتا سیم شرکت کردی؟
دوستان بخاطرتماس های مکرر و اتحادی که طهر گفتم زنگ بزنید داره نتیجه میده تا مجبور بشن وام بگیرن شارژمون بدن Dodgy.gif
پاسخ

سپاس شده توسط TIBA2
ادرس اینستاگرامش بدین
Shy.gif
پاسخ

(26-07-2015، 06:24 PM)b0z0rgmehr نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها اگه عکس یا اسکن سند دارین،برام بفرستین با فتو شاپ درست کنم واسه خودمم بفرستم

همه هم اینکارن Biggrin.gif  Tongue.gif  Tongue.gif
پاسخ

Instagram.com/mobiro
پاسخ

(26-07-2015، 06:25 PM)ســـــــــعید نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مسعود خراب کاری نکن فعلا اون صفحه اینستا گرام همیشه هست بعد برو کامنت بزار ما که شانس نداریم بدترش نکن Undecided.gif  Sad.gif

سعی اگه حرف نزدم بعدم شارژ رو نداد تو میای صد تومن منو بدی
پاسخ

(26-07-2015، 06:25 PM)msd نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به اقا مجتبی Biggrin.gif  یه جا نمی مونی Biggrin.gif
مجتبی چندتا سیم شرکت کردی؟
دوستان بخاطرتماس های مکرر و اتحادی که طهر گفتم زنگ بزنید داره نتیجه میده تا مجبور بشن وام بگیرن شارژمون بدن Dodgy.gif

با دوتا سیمکارت  Biggrin.gif اره دیگه انقدر زنگ زدیم اینجوری شد اومدن معذرت خواهی کردن الان بچه ها دارن خراب میکنن باید صبر کنید تا 4شنبه ببنیم چی میشه بعد اگه نداد همش زنگ و کامنت میذاریم تا بترکن  Tongue.gif
پاسخ

سپاس شده توسط عاشق ایران
(26-07-2015، 06:28 PM)مسعود ده نمکی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2015، 06:25 PM)ســـــــــعید نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مسعود خراب کاری نکن فعلا اون صفحه اینستا گرام همیشه هست بعد برو کامنت بزار ما که شانس نداریم بدترش نکن Undecided.gif  Sad.gif

سعی اگه حرف نزدم بعدم شارژ رو نداد تو میای صد تومن منو بدی

خب حرفم بزنی که فایده نداره من قول میدم صدتومنو نداد خودم میام همراهت بهشون فش میدم Tongue.gif
پاسخ

بچه ها من سند ندارم
Lightbulb.gif خریدار کلیه شارژ های شما Lightbulb.gif
ایرانسل و همراه اول
پین و خط به خط 

آیدی تلگرام:

b0z0rgmehr@
پاسخ