بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول گفتگو تاپیک شارژ تومانی درباره 100هزار همراه

تاپیک گفتگو درباره شارژ 100هزار تومانی همراه اول
من که دوتا خطم سندش براشون فرستادم زنگ هم زدم ببینم چیکار میکنن گفت تماس میگیریم شماره ایم که میخوایید شارژ بشه ایمیل کنید...تا ببینم بعدش چی میخوان...من ول کن نیستم....
پاسخ

سپاس شده توسط عاشق ایران ، fargol f
(26-07-2015، 02:57 PM)TIBA2 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من که دوتا خطم سندش براشون فرستادم زنگ هم زدم ببینم چیکار میکنن گفت تماس میگیریم شماره ایم که میخوایید شارژ بشه ایمیل کنید...تا ببینم بعدش چی میخوان...من ول کن نیستم....

چجوری سند فرستآدی؟ از صفحه سند عکس گرفتی با گوشی ،ایمیل کردی؟؟؟
Shy.gif
پاسخ

جواب ایمیلمو دادن، گفتن سندتو بفرس
منم گفتم همراه اول گفته غیر قانونیه و پیگرد داره و ما حق شکایت داریم. منتظرم ببینم جوابشون میاد یا نه.
سنگر و پرچمو حفظ کنید Biggrin.gif
ایستاده ام، بدون شکست...
پاسخ

(26-07-2015، 03:01 PM)فاطمه20 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2015، 02:57 PM)TIBA2 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوری سند فرستآدی؟ از صفحه سند عکس گرفتی با گوشی ،ایمیل کردی؟؟؟

آره گفت اسکن کن من عکس گرفتم با جیمیل فرستادم براشون زنگ هم زدم گفتم فرستادم گفت بررسی میکنیم براتون شارژ ارسال میشه 
حالا منتظر تا ببینم چیکار میکنن فردا باز زنگ میزنم از 118 آدرس شرکتشون میگیرم میرم اونجا اگه ندن  Biggrin.gif
پاسخ

دوست عزیز با گوشی عکس انداختی و بعد ایمیل کردی براشون ؟؟
پاسخ

ای بابا.دیروز که خوب به من داد به نظرم اشتباهتون این بود که زنگ زدید به پشتیبانی.تازه شمارشونم معلوم نبود که ارتباط مستقیمی با شرکت داشته باشه چون تو یه لینک دیگه بود.شاید به خاطر همین تماسای زیاد شاکی شدن و شارژ نمیدن.
عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ
بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب Wink.gif Wink.gif
پاسخ

(26-07-2015، 03:10 PM)AMIR beIN SPORTS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست عزیز با گوشی عکس انداختی و بعد ایمیل کردی براشون ؟؟

بلی با گوشی عکس گرفتم فرستادم بهش گفتم نمیتونم اسکن کنم شرایطش نیس گفت خب عکس بگیر
پاسخ

اقا سند دیگه چیه که باید واسشون بفرستیم
مسخره میکنن بهمون میخندن
پاسخ

آقای مهدی
شما از طریق همین سایت متوجه مسابقه شدی و شرکت کردی؟
منم ایمیل زدم گفت شارژتو میفرستیم
اما نفرستاد
الانم ک میگن واسه کسایی ک خودشون تو مسابقه شرکت کردن زمانی شارژو میفرستیم ک سندتونو اسکن کنید برامون بفرستید
واسه کسایی هم ک با پیامکی ک خودمون واسشون ارسال کردیم تو مسابقه شرکت کردن تا دوشنبه شارژاشونو میفرستیم
پاسخ

ببخشید شما ک عکس سندتو فرستادی
ب چه آدرسی جیمیل فرستادی؟
پاسخ