بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول گفتگو تاپیک شارژ تومانی درباره 100هزار همراه

تاپیک گفتگو درباره شارژ 100هزار تومانی همراه اول
(26-07-2015، 06:08 PM)TIBA2 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2015، 05:59 PM)b0z0rgmehr نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو اینستاگرامش پست گذاشته و عذر خواهی کرده گفته تا آخر هفته شارژو میدن

اره رفتم دیدم انگاری جدی جدی میخوان بدن  Biggrin.gif

پس با این حساب نیاز نیست سند بفرستیم درسته؟اگه بخواد بده خودش میده دیگه البته من همان روز دوشنبه ساعت یازده شب سامانه رو لغو کردم چون مثله لودر داشت شارژ میخورد
پاسخ

الانم نوشته سند میخوان کپیش برااینکه تو قسمت برندگان سایتشون شماره تلفنهایی که برنده شدن اعلام کنن اینجور که گفتن
پاسخ

سپاس شده توسط vahid.q ، عاشق ایران
آقای مسعود و بزرگمهر هی اونجا کامنت نذارید خودشون معذرت خواهی کردن دیگه میگن میدن پس صبر کنید ببییم میدن یا نه بعد اونجا شلوغ کنید
الان الکی دارید جو اونجا رو خراب میکنید اوناهم لج میکنن صبر کنید پس شاید دادن
پاسخ

سپاس شده توسط عاشق ایران
مجی سند جور کردم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ الان درستش میکنم حالشو ببری Biggrin.gif
پاسخ

من سندم کجا بود که بفرستم
برین پیجش کامنت بزارین
کد پی‌اچ‌پی:
http://i.instagram.com/mobiro/ 
Lightbulb.gif خریدار کلیه شارژ های شما Lightbulb.gif
ایرانسل و همراه اول
پین و خط به خط 

آیدی تلگرام:

b0z0rgmehr@
پاسخ

ای دی اینستاگرامش چیه؟؟؟؟؟
Shy.gif
پاسخ

(26-07-2015، 06:16 PM)TIBA2 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آقای مسعود و بزرگمهر هی اونجا کامنت نذارید خودشون معذرت خواهی کردن دیگه میگن میدن پس صبر کنید ببییم میدن یا نه بعد اونجا شلوغ کنید
الان الکی دارید جو اونجا رو خراب میکنید اوناهم لج میکنن صبر کنید پس شاید دادن
بابا دارن ما رو خر میکنن فردا که شماره تلفن رو عوض کردن میخواین چیکار کنین
همتون بیاین کامنت بزارین تا بفهمن چه خبره
پاسخ

پس عکس از سند مالکیت بگیرم ایمیل کنیم فقط؟منظورم موضوعی متنی چیزی میخواد اضافه کنم؟
پاسخ

اینقدر پست میزارم تا اخرش جواب بدن و شارژ رو بدن مگه الکیه ما یه روز اینجاییم تا هزارتومن گیرمون بیاد این که دیگه صدهزار تومنه
پاسخ

سپاس شده توسط b0z0rgmehr
(26-07-2015، 06:21 PM)مسعود ده نمکی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینقدر پست میزارم تا اخرش جواب بدن و شارژ رو بدن مگه الکیه ما یه روز اینجاییم تا هزارتومن گیرمون بیاد این که دیگه صدهزار تومنه

این راهش نیس که همش اونجا کامنت بذاری خودشون اومدن میگن میدن معذرت خواهی هم کردن اینجوری بدتر میشه از ما گفتن بود شما گوش نکن
پاسخ

سپاس شده توسط عاشق ایران