بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول گفتگو تاپیک شارژ تومانی درباره 100هزار همراه

تاپیک گفتگو درباره شارژ 100هزار تومانی همراه اول
اگه شارژ ندادن برید از مسعود و بزرگمهر بگیرید که رفتن هرچی خواستن اونجا گفتن بیچاره ادمینش فرار کرد رفت  Biggrin.gif
پاسخ

سپاس شده توسط عاشق ایران
سلام
من تازه اومدم
ديشب ايميل زده ودم
امروز جواب دادن
مشترک گرامی

با سلام
لطفاً کپی سند خطی که برنده شده است را به همین آدرس ایمیل کنید تا در اسرع وقت شارژ شما انجام گردد.
با سپاس

حتما بايد بفرستيم؟
شما فرستادين؟
پاسخ

سپاس شده توسط عاشق ایران
اگه برید سایتش میبینید اونایی که برنده پول یا کمک هزینه شدن هم اسم و فامیلشون و شمارهاشون هست اینا هم حق دارن دارن صد هزار تومان شارژ میدن اونم به این همه کاربر برا اینکه اعتبارشون و سایتشون معتبر تر و اسمشون معروفتر بشه میخوان به اونایی که شارژ میدن تو سایت قرار بدن این نظر منه از روی کامنتی که ادمین اون پیج گذاشته....
پاسخ

سپاس شده توسط عاشق ایران
ميشه يكي واسه منم فايل سندو بفرسته جعل كنيم Huh.gif
گریه
پاسخ

پس عکس از سند مالکیت بگیرم ایمیل کنیم فقط؟منظورم موضوعی متنی چیزی میخواد اضافه کنم؟
بعد آدرس ایمیلی ک باید سند رو بفرستیم یکی بده ممنون
پاسخ

من هم با آقا مجتبی موافقم 1000000000%

دوستان خواهشا اون جا چیزی نگید تا 4 شنبه....شلوغ کاری میشه دیگه نمیدن و ما هم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم

هر جا برید و شکایت بکنید با اون ها هستن

من هم با چندین خط منتظرم....

دیگه وقتی عذر خواهی کردن...این کافیه به نظر من....انقدر منتظر موندیم این 2 . 3 روز هم روش...
پاسخ

(26-07-2015، 06:59 PM)vahid.q نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پس عکس از سند مالکیت بگیرم ایمیل کنیم فقط؟منظورم موضوعی متنی چیزی میخواد اضافه کنم؟
بعد آدرس ایمیلی ک باید سند رو بفرستیم یکی بده ممنون

بله وحید جان

من هم گفتم امکان اسکن برام نیست....گفتن عکس بندازین و بفرستین...من با کوشی عکس گرفتم و فرستادم براشون

اینم ایمیل عزیز

info@mobiro.ir
پاسخ

سپاس شده توسط vahid.q
(26-07-2015، 12:03 PM)msd نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2015، 11:53 AM)kasra70 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من زنگ زدم میگه سند خطت رو ایمیل کن شارژ بفرستیم Tongue Confused Confused Confused Confused تا حالا به کسی این حرفو زده؟
دوستانی که شارژ گرفتن سند ایمیلیدن؟

سند خطتو میخوان چیکار؟میخوان وام بدن؟ Biggrin.gif

سند رو برای این می خوان که به شخصی که 2 یا 10 خط همراه اول داره فقط یک 100 تومن بدن .
پاسخ

نه اینطور نیست عزیز ^^

من کسی را میشناسم که 10 شارژ همراه اول از اینا گرفت هفته قبل

خط ها هم به نام خودش بوده....
پاسخ

این به سیمکارتم اومده :
مشترک گرامی
امکان حضور شما در جشنواره شارژ و هدیه از ساعت 12 امروز فعال شده است.برای تایید حضور خود 5 را به 20211 ارسال نمایید.

این چیه بچه ها راهنمایی کنید.
پاسخ