دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
خــــــــدافـــــــــــــظ
GooD ByE
GooD ByE
کلمات کلیدی |
مولایی دانلود علی جدید بنام آهنگ برف |
دانلود آهنگ جدید علی مولایی بنام برف
|
||||||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
GooD ByE
متن آهنگ جدید علی مولایی بنام برف :
برف سرده برعکس دستات که گرمن برف بی رنگه برعکس چشمات که خوش رنگن از زمستون سرد و بی تو بیزارم من ترکیب برف و با تو دوست دارم تو کوچه برف بازی بدون هیچ حرفی دوتایی میسازیم یه آدم برفی گوله خوردن از تو حس خوبی داره ولی داغش تلافیش و رو دلم میزاره انگشتم می نویسه رو بخار شیشه که تو دیوونه ای هیچکس تو نمیشه برق چشات من و می کشه همیشه حتی آدم برفیمونم عاشقت میشه رو پیشونی جفتمون خورده نمره بیست تو سیستم ما خورده مورده نیست نمی ترسیم ما از سرما خوردگی برف میندازه ما رو یاد بچگی واسه سنای ما خیلی زشته نی برف و گاز می زنیم از رو تشنگی بیخال حرفای شهر و ساکنین بچه بشیم
♫♫♫♫♫♫ برف سرده برعکس دستات که گرمن برف بی رنگه برعکس چشمات که خوش رنگن از زمستون سرد و بی تو بیزارم من ترکیب برف و با تو دوست دارم تو کوچه برف بازی بدون هیچ حرفی دوتایی میسازیم یه آدم برفی گوله خوردن از تو حس خوبی داره ولی داغش تلافیش و رو دلم میزاره انگشتم می نویسه رو بخار شیشه که تو دیوونه ای هیچکس تو نمیشه برق چشات من و می کشه همیشه حتی آدم برفیمونم عاشقت میشه
GooD ByE
|