حتما تا حالا شده که بخواید یه برنامه نصب شده رو برای دوستان خود ارسال کنید و یا فایل نصبی آن را در جایی ذخیره کنید !!!
این برنامه خیلی کاربردی و مفید میباشد و 7 عمل مهم این برنامه رو نام میبرم و شما میتونید با کلیک روی عکسها با محیط این برنامه بیشتر آشنا بشید..
1 - دسترسی ها: نمایش دسترسی های مورد نیاز هر برنامه برای اجرا
2 - اجرای برنامه: با انتخاب این گزینه برنامه مورد نظر اجرا خواهد شد
3 - ذخیره فایل نصبی: با انتخاب این گزینه فایل خام (قابل نصب) برنامه ذخیره میشود
4 - به اشتراک گزاری : با انتخاب این گزینه میتوانید برنامه ها نصب شده خودتون را از طریق های (بلوتوث,وای فای دایرکت,ایمیل....) برای دیگران ارسال نمایید.
5 - حذف برنامه: با انتخاب این گزینه میتوانید برنامه مورد نظر خود را حذف (Uninstall) نمایید.
6 - جستجوی برنامه: با استفاده از جستجوی پیشرفته که در این برنامه قرار داده ایم در هر لحظه از تایپ , برنامه ها برای شما لیست میشوند.
7 - مرتب سازی: مرتب سازی صعوی و نزولی بر اساس نام برنامه.
نکته: پشتیبانی از برنامه های نصب شده سیستمی خود گوشی
نکته: برنامه کاملا فارسی و کار کردن باهاش راحته...خودم تست کردم و هر روز استفاده میکنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این برنامه خیلی کاربردی و مفید میباشد و 7 عمل مهم این برنامه رو نام میبرم و شما میتونید با کلیک روی عکسها با محیط این برنامه بیشتر آشنا بشید..
1 - دسترسی ها: نمایش دسترسی های مورد نیاز هر برنامه برای اجرا
2 - اجرای برنامه: با انتخاب این گزینه برنامه مورد نظر اجرا خواهد شد
3 - ذخیره فایل نصبی: با انتخاب این گزینه فایل خام (قابل نصب) برنامه ذخیره میشود
4 - به اشتراک گزاری : با انتخاب این گزینه میتوانید برنامه ها نصب شده خودتون را از طریق های (بلوتوث,وای فای دایرکت,ایمیل....) برای دیگران ارسال نمایید.
5 - حذف برنامه: با انتخاب این گزینه میتوانید برنامه مورد نظر خود را حذف (Uninstall) نمایید.
6 - جستجوی برنامه: با استفاده از جستجوی پیشرفته که در این برنامه قرار داده ایم در هر لحظه از تایپ , برنامه ها برای شما لیست میشوند.
7 - مرتب سازی: مرتب سازی صعوی و نزولی بر اساس نام برنامه.
نکته: پشتیبانی از برنامه های نصب شده سیستمی خود گوشی
نکته: برنامه کاملا فارسی و کار کردن باهاش راحته...خودم تست کردم و هر روز استفاده میکنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.