بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 6 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
موبایل جدید رونمایی روز از قالب

رونمایی از قالب جدید موبایل روز
(10-02-2016، 03:54 PM)venus_queen نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیشه قالب قبلیو بزارین??این واقعا بد شده.هیچی سر جاش نیس.ن میشه پیام خصوصی رو درست ارسال کرد ن چیزای دیگه 
با گوشی شدیدا کار باهاش سخته

سلام چه مشکلی داره ؟ والا این قالب کاملا با موبایل سازگاره از مرورگر گوگل کروم استفاده کنید قالب کاملا تست شده است
تلگرام موبایل روز @dailymobile
پاسخ

سپاس شده توسط Fa Ti ، venus_queen
دوستان لطفا تموم مشکلات قالب را اعلام کنید هر مشکلی که با قالب دارید می تونید اینجا اعلام کنین
پاسخ

سپاس شده توسط Fa Ti ، حامد 551
Shy.gif ادمین قالب جدیدت عالیه هم برای گوشی هم لب تاب بعضیا ایرادات  میگیرن
پاسخ

سپاس شده توسط hamid06 ، admin ، Shahlashahriari
(10-02-2016، 09:40 PM)Fa Ti نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره برای کسایی ک شاید گوشی جاوا یا غیراز گوگل کروم باشن سخت باشه. ولی بقیه ایرادات واقعا ب حق نیست. کم کم این قالب برای همه جا میفته  Biggrin.gifموفق باشید

این موردم بررسی میکنم اگه امکانش باشه درستش میکنم ولی خب الان 99 درصد مردم اندروید دارن
پاسخ

سپاس شده توسط Fa Ti ، hamid06 ، حامد 551 ، shahzad
بچه ها من گزینه های تنظیم هشدار بجز دوتای اخر بقیه رو تیک زدم ولی نه  وقتی پاسخمو میدن نه سپاس و اعتبار هشداری نشون نمیده زنگه خرابه  Sad.gif

آری،آغــــــــــاز دوست داشتن اســــــــــت
گــــــــــر چه پایان راه نا پیداســــــــــت
مــــــــــن به پایان دگر نیندیشــــــــــم
کــــــــــه همین دوست داشتن زیباســــــــــت
پاسخ

سلام سايت خيلي زيبا شده ... ممنون از شما ....  مشكل سافاري هم حل شده  Lightbulb.gif

Heart ..........
پاسخ

سپاس شده توسط admin ، hamid06 ، Fa Ti ، حامد 551
(10-02-2016، 10:39 PM)fargol f نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها من گزینه های تنظیم هشدار بجز دوتای اخر بقیه رو تیک زدم ولی نه  وقتی پاسخمو میدن نه سپاس و اعتبار هشداری نشون نمیده زنگه خرابه  Sad.gif

نه خراب نیست یه بار کامل با کنترل + شیفت + آلت کش و کوکی را پاک کن بعد همه گزینه رو فعال کنن ببین درست میشه یا نه بعد تک تک هر کدومو نخواستی غیر فعال کن چون برای من مشکلی نداره
پاسخ

سپاس شده توسط fargol f ، Fa Ti ، حامد 551
(10-02-2016، 10:42 PM)Shahlashahriari نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام سايت خيلي زيبا شده ... ممنون از شما ....  مشكل سافاري هم حل شده  Lightbulb.gif

به به عالی - ممنون از نظرتون
پاسخ

سپاس شده توسط Shahlashahriari ، hamid06 ، Fa Ti ، حامد 551
هر چه میگذره قالب جدید دلچسب تر میشه چون بنظرم نکات کوچکتر در اون درنظر گرفته شده و کاملتر میشه ... اولش خودم سردر گم شدم ولی هر چه میگذره بیشتر ازش خوشمون میاد:-)

Heart ..........
پاسخ

سپاس شده توسط hamid06 ، admin ، Fa Ti ، حامد 551
(10-02-2016، 10:00 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-02-2016، 09:40 PM)Fa Ti نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره برای کسایی ک شاید گوشی جاوا یا غیراز گوگل کروم باشن سخت باشه. ولی بقیه ایرادات واقعا ب حق نیست. کم کم این قالب برای همه جا میفته  Biggrin.gifموفق باشید

این موردم بررسی میکنم اگه امکانش باشه درستش میکنم ولی خب الان 99 درصد مردم اندروید دارن

ادمین من جز اون 1% هستم Biggrin.gif
با اپرا کار میکنم و مشکلی نداره
راحت میشه پیام داد
و هم چیز سرجای خودشه
●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●
پاسخ

سپاس شده توسط Fa Ti ، hamid06