سلام به دوستان موبایل روز...فقط چند دقیقه وقتتونو بذارید،بخونید.ممنون
در این پست ی برنامه بهتون معرفی میکنم البته خودم ساختنشو شروع کردم و در مراحل پایانی هستم الان.
**کار اصلی این برنامه این هستش که میاد همه ی پیام های داخل گوشی را بررسی و در صورت وجود کد شارژ همراه اول یا ایرانسل(پین)اونهارو از هم جدا میکنه و داخل دیتابیس ذخیره میکنه**
##توجه داشته باشید که این برنامه هیچ دسترسی به اینترنت ندارد و فقط دسترسی خواندن پیامک ها،پس نگران نباشید##
برخی از ویژگی ها:
-امکان تشخیص پین همراه اول یا ایرانسل
-نمایش پین ها به صورت لیست به همراه شماره فرستنده
-پشتیبانی بیش از ۱۰۰۰+پیامک
-امکان شارژ مجدد یک پین با یک کلیک
-امکان کپی، اشتراک و حذف مورد انتخاب شده
-امکان ارسال همه پین ها به صورت فایل متنی (سطر به سطر) یا در تلگرام و...
-پشتیبان گیری از پین ها برای همیشه
-نمایش اطلاعات(تعداد پین از هر اپراتور و کل)
-امکان محاسبه درصد از کل تعدا برای فروش
-و...
##دوستان این برنامه برای کسانی هستش که حوصله نوشتن پین یا دنبال یک کد گشتن و...رو ندارن هست و یا...مخصوصا فروشنده شارژ ##
این برنامه ۱ هفته است که شروع به نوشتن کردم امیدوارم که ازش خوشتون اومده باشه و نظر مثبتی بدید برا تکمیل شدن برنامه.
**توجه کنید نسخه ای ک هم اکنون دانلود میکنید فط نسخه ازمایشی می باشد بدون امکانات اضافه فقط برای تست
از شما میخوام برنامه را از قسمت پیوست ها دانلود و بعد از تست نظر خودتونو بگین
Aks:
اندروید ۲ به بالا (:
در این پست ی برنامه بهتون معرفی میکنم البته خودم ساختنشو شروع کردم و در مراحل پایانی هستم الان.
**کار اصلی این برنامه این هستش که میاد همه ی پیام های داخل گوشی را بررسی و در صورت وجود کد شارژ همراه اول یا ایرانسل(پین)اونهارو از هم جدا میکنه و داخل دیتابیس ذخیره میکنه**
##توجه داشته باشید که این برنامه هیچ دسترسی به اینترنت ندارد و فقط دسترسی خواندن پیامک ها،پس نگران نباشید##
برخی از ویژگی ها:
-امکان تشخیص پین همراه اول یا ایرانسل
-نمایش پین ها به صورت لیست به همراه شماره فرستنده
-پشتیبانی بیش از ۱۰۰۰+پیامک
-امکان شارژ مجدد یک پین با یک کلیک
-امکان کپی، اشتراک و حذف مورد انتخاب شده
-امکان ارسال همه پین ها به صورت فایل متنی (سطر به سطر) یا در تلگرام و...
-پشتیبان گیری از پین ها برای همیشه
-نمایش اطلاعات(تعداد پین از هر اپراتور و کل)
-امکان محاسبه درصد از کل تعدا برای فروش
-و...
##دوستان این برنامه برای کسانی هستش که حوصله نوشتن پین یا دنبال یک کد گشتن و...رو ندارن هست و یا...مخصوصا فروشنده شارژ ##
این برنامه ۱ هفته است که شروع به نوشتن کردم امیدوارم که ازش خوشتون اومده باشه و نظر مثبتی بدید برا تکمیل شدن برنامه.
**توجه کنید نسخه ای ک هم اکنون دانلود میکنید فط نسخه ازمایشی می باشد بدون امکانات اضافه فقط برای تست
از شما میخوام برنامه را از قسمت پیوست ها دانلود و بعد از تست نظر خودتونو بگین
Aks:
اندروید ۲ به بالا (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
#لینک جدید(ویندوز)
مدیریت آسان و کنترل شارژ به تعداد بالا
#لینک جدید(ویندوز)
مدیریت آسان و کنترل شارژ به تعداد بالا