بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 29 رای - 3.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول تاپیک رایگان شارژ جدید ایرانسل و همراه

شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول تاپیک جدید
(16-06-2015، 04:37 PM)Mr Specific نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ببخشید یه سوال داشتم!! کدهای هرمی رو باید لغو کنیم بعدش بزنیم؟؟منظور اینکه اگه من بخوام کد دو نفرو بزنم باید اولی رو بزنم بعد لغو کنم بعدش دومی رو بزنم؟؟

اکه خطت شارژ داره بهتره لغوکنی بعد 3تا شد هرار بفرست

دوستان اگ تو پیش بینی همراه اول بلافاصله بعد از اینکه پیش بینی رو بفرستیم و ثبت هم بشه بعدش سرویسو لغو کنیم ،اگ پیش بینی درست باشه شارژو میفرسته یا باید دوباره عضو شد؟
من از حالم به این مردم دروغای بدی میگم..!!

(16-06-2015، 04:41 PM)soofiya* نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان اگ تو پیش بینی همراه اول بلافاصله بعد از اینکه پیش بینی رو بفرستیم و ثبت هم بشه بعدش سرویسو لغو کنیم ،اگ پیش بینی درست باشه شارژو میفرسته یا باید دوباره عضو شد؟

بطور کلی نباید سرویس لغو کنی خودشم توی پیامش نوشته شارژ درصورتی میگیری ک عضو باشی تا برات بفرستیم

(16-06-2015، 04:46 PM)msd نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2015، 04:41 PM)soofiya* نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بطور کلی نباید سرویس لغو کنی خودشم توی پیامش نوشته شارژ درصورتی میگیری ک عضو باشی تا برات بفرستیم

من اشتباها لغو کردم.دیگه کاریش نمیشه کرد؟

(16-06-2015، 04:51 PM)soofiya* نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکلی نیست دوباره گزینه مورد نظرتو بفرست به 203060

(16-06-2015، 04:51 PM)soofiya* نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2015، 04:46 PM)msd نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره نتیجه رو بفرست تا ثبت بشه بعد تا فردا شارژبیاد

سپاس شده توسط lเlเyคภค
(16-06-2015، 04:56 PM)armanyazdi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام شارژ نیس؟

فقط کد 3تای ایرانسل هر 3نفر هزار میده زیر امضا موجوده Dodgy.gif

فعلاخبری از شارژامروزنشده تاالان؟،،البته به غیرازهرمی ها
ایرانسلیها،،،اگردوست داشتید کدمن را هم بزنید،باارسال
626767773 به 737470
باتشکر

بچه ها من هر چی کد میزنم پیام نمیاد واسم که کدم چیه چی کار کنم؟
اللهم غیر سوء حالنا به حسن حالک

(16-06-2015، 05:05 PM)abdoolkarim نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها من هر چی کد میزنم پیام نمیاد واسم که کدم چیه چی کار کنم؟

فعلا سامانش هنگ کرده و ج نمیده