بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 60 رای - 3.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
رایگان شارژ ایرانسل

شارژ رایگان ایرانسل
خوبه دیگ 360 ت میپرونه مسخره ها:d

(03-09-2014، 08:13 PM)سحررر نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بزرگ زدمناراحت

حالا دیگه نزن
یه ساعت دیگه بزن

سپاس شده توسط fireboy8
برا دوستانی که میخوان اطلاعات داشته باشن در مورد بازی تا بتونن پیش بینی خوبی انجام بدن بگم که

اولا بازی تو آلمان برگزار میشه

دوما مسی بازی نمیکنه مصدوم هست

سوما آلمان هم 9 تا بازییکن جام جهانیش نیست تو بازی:
فلیپ لام، پرمرته ساکر،‌میروسلاو کلوزه(هرسه به علت کناره‌گیری)، شوکودران موصطفی، مسعود اوزیل، باستین شواین اشتایگر، جروم بواتنگ، ماتس ‌هوملس، سامی خدیرا(به علت مصدومیت)

خودم زدم آلمان
..................................................
مشب
فوتبال دوستانه آلمان-آرژانتین
نتیجه چی میشه؟
1.بردآلمان
2.تساوی
3.بردآرژانتین
حدس درست=1000تومان شارژ
عددگزینه روبه201421بفرست
....................................
بازی 23:15 امشب شروع میشه

یهو بگو تیم دست سه آلمان میخواد بازی کنه دیگه teeth

سپاس شده توسط fireboy8
سلام بچه ها چطورین اقا فکر کنم شارژ رایگان اومده ولی شرمنده به خدا تا الان سرکار بودم یعنی امروز ... شدم بازم معذرت
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط fireboy8 ، بی بی ، shahzad ، Finally I ll get it ، nastaran
(03-09-2014، 08:40 PM)کوروش هخامنش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یهو بگو تیم دست سه آلمان میخواد بازی کنه دیگه teeth
نه فرقش اینه که آلمان تیمی بازی میکنه و بازیکنای جانشین 9 نفر خیلی خوبن ولی آرژانتین به مسی وابسته هست و از نبودش لطمه میخورهزبون

سپاس شده توسط کوروش هخامنش
(03-09-2014، 08:41 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام بچه ها چطورین اقا فکر کنم شارژ رایگان اومده ولی شرمنده به خدا تا الان سرکار بودم یعنی امروز ... شدم بازم معذرت

آره دیگه منم رفته بودم واکسن خدمتو بزنم بعدشم که دوره آموزشی بودم (تکمیلی) وگرنه بهتون خبر میدادم :d

سپاس شده توسط بی بی
(03-09-2014، 08:41 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادمین دیر اومدی همه حالشو بردن teethteethteeth
سرت بی کلاه موند؟زبون

کوروش با ۷ خط فرستادم
۵ بار المان
یه بار مساوی
یه بار ارژانتین
حالا گه المان ببره ۴ ت سود داره
اگه ببازه یا مساوی کنه ۱۰۰۰ که میگیرم که کلا ضرر نمیکنم
✍بہ بعضـــــیا همـــــ باســـــ گفــــٺ بـــــزار شـــــرایـط مُهــیـا بشـہ دهـــــڹ تـــــواَم ســـــرویـس میشـہ

هـــHـــهــــہ

سپاس شده توسط fireboy8
خخخمن بازشارژ میخوام
خدایا شکرت

سپاس شده توسط fireboy8