بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 22 رای - 3.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول رایگان شارژ ایرنسل و همراه

شارژ رایگان ایرنسل و همراه اول
(19-07-2015، 12:17 PM)ســــاحـل نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان کسی پیدا نشده زنگ بزنه پشتیبانی همراه اول راجع به این مسابقه بپرسه خیلی مشکوکه مگه میشه به اینهمه شرکت کننده که اکثر تعدادی خط هم دارن بخواد برای هر خط 100 تومن بده و البته سوالها هم محدود بوده که همه جوابها پیدا شده بنظر من اگرم بخواد بده لابد شارژ مهلت دار درون شبکه ای میده  Sad.gif

هرسوالی که بیاد یه جوابی داره خیلی ها هم این وسط اشتباه جواب دادن تا جواب درست پیدا شده شارژ که کم نکرده کجاش مشکوکه نکنه بیان گوشیمون رو بدزدند

سپاس شده توسط عاشق ایران
(19-07-2015، 12:17 PM)ســــاحـل نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان کسی پیدا نشده زنگ بزنه پشتیبانی همراه اول راجع به این مسابقه بپرسه خیلی مشکوکه مگه میشه به اینهمه شرکت کننده که اکثر تعدادی خط هم دارن بخواد برای هر خط 100 تومن بده و البته سوالها هم محدود بوده که همه جوابها پیدا شده بنظر من اگرم بخواد بده لابد شارژ مهلت دار درون شبکه ای میده  Sad.gif

Undecided.gif من که زنگ نزدم و شرکت هم نکردم ولی اگه بخواد میتونه بده چون حتما خیلی بیشتر از اینا سود کرده
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط S. STAR ، man
دوستان توجه کنید
اگه یک بار عضو بشید دیگه نمیتونید شرکت کنید من اشتباهن سیمم عضو شددم سوال داد لغوکردم دیگه نشد...
الانم فعاله سوالات جواباش توتاپیکه

سپاس شده توسط admin ، عاشق ایران ، man
سلام عید همگی مبارک باشه _

دوستان عزیز امروز امکانش هست شارژ ایرانسل باشه یا چون تعطیله شارژی ام در کار نیست ؟

(19-07-2015، 12:42 PM)saeed_black نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام عید همگی مبارک باشه _

دوستان عزیز امروز امکانش هست شارژ ایرانسل باشه یا چون تعطیله شارژی ام در کار نیست ؟

مشخص نیست ولی تعطیل ذیگه

سپاس شده توسط saeed_black ، عاشق ایران
عید رمضان آمدو
ماه رمضان رفت
صدشکر که این آمدو
صدحیف که آن رفت
★عید سعید فطر بر همه مسلمین مبارک باد
*
نسل نویی عزیز
شما میتونی 600 مگابایت اینترنت یک هفته ایو با تخفیف بخری. (به علاوه 2.4 گیگابایت از 2شب تا 8صبح) 
*
قیمت واقعی8720 تومنه
اما شما تخفیفی بین 1000تا4500 تومن میگیری.
میزان تخفیف، بستگی به شانست داره.
کافیه ۱ رو بفرستی۷۳۷۴۵۹ 
*
لغو با ارسال L به ۷۳۷۱۱۱۸۱
بییپ
پشتیبانی: 02188840071
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط saeed_black ، Man$ouR ، man
,دوستان این مسابقه 100تومنی همراه اول اگه جوابهارو کامل بدیم میشه لغوکرد؟یا باید تافرداصبرکنیم؟

سپاس شده توسط عاشق ایران
(19-07-2015، 01:38 PM)msd نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
,دوستان این مسابقه  100تومنی همراه اول اگه جوابهارو کامل بدیم میشه لغوکرد؟یا باید تافرداصبرکنیم؟

دوستان که گفتن لغو نکنیم بهتره فوقش 2000 تومن میخاد بخوره

100 تومن میخاد بده هااااااا

من خودم هم لغو نکردم

سپاس شده توسط عاشق ایران
(19-07-2015، 01:20 PM)peyman1 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان این سمانه ش 100 تومنی فعاله هنوز؟
کسی نیست جواب مارو بده؟

سپاس شده توسط عاشق ایران
99 درصد فعال است دوستان عزیز

فقط و فقط و فقط لغو نکنید...من از روز اول دارم میگم لغو نکیند...فردا 100 به هر برنده میده....حتما میده....

لغو نکنید و کف خطوط را هم پر کنید....یعنی شارژ بریزید...ارزشش را داره دوستان

امروز هم 2 خبر تبلیغاتیش را فرستاد و تمام....فردا منتظر شارژ