بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 3.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول رایگان شارژ جدید ایرانسل و همراه

شارژ رایگان جدید ایرانسل و همراه اول
کمک ایران داره میبره من آمریکا زدم آقا سجاد کجایی نمیشه الان پیش بینی عوض کرد   Undecided

(19-06-2015، 09:38 PM)hosein25 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-06-2015، 09:36 PM)msd نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-06-2015، 09:31 PM)hosein25 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرستادن ویا نفرستادن پیام واسه گرفتن شارژنهایتش 120 کسرشارژم بود،ومن هم م 1000 را فرستادم واتفاقا شارژ اوندفعه منو هم داد،،من فکرنمی دونستم که بایدپیامهای تبلیعاتیم بایدبازباشه،،،
یک مشکل:بایک خط همراه اول بیشترازسه بارکد شارژ را اشتباه زدم ومسدودشد،الان بعد یکهفته هنوز خطم بازنشده،یعنی نمیتونم باهاش پیام بفرستم،البته  شارژش صفره،(منطورم پیامهایی که نیاز به شارزندارند)،مگه نباید بعدچندروز مسدود شدنش باز بشه

زنگ میزنی 9990  بعد شماره یک میزنی دوباره شماره یک گزینه ها رو میگه برای خارج کردن لیست سیاه احتمالا 3یا 4 باشه میزنی از مسدودیت بیرون میاد یااپراتوروصل شی حل میکنه

همون خط شارژ نداره که بخوام زنگ بزنم،ایا باخط دیگه ای که همراه اول باشه میشه زنگ زد،،،،،آیا شماره ای برای غیر ازخطهای همراه اول وجود داره

9990 رایگانه باید با همون خط زنگ بزنی

سپاس شده توسط hosein25
(19-06-2015، 09:38 PM)ســــاحـل نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کمک ایران داره میبره من آمریکا زدم آقا سجاد کجایی نمیشه الان پیش بینی عوض کرد   Undecided

لغوکنید دوباره بفرستید

سپاس شده توسط S. STAR
فعلا که ایران گیم دوم را هم برد،و دو هیچ جلو هستش
ایرانسلیها،،،اگردوست داشتید کدمن را هم بزنید،باارسال
626767773 به 737470
باتشکر

(19-06-2015، 09:48 PM)msd نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-06-2015، 09:38 PM)ســــاحـل نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کمک ایران داره میبره من آمریکا زدم آقا سجاد کجایی نمیشه الان پیش بینی عوض کرد Undecided

لغوکنید دوباره بفرستید

نه نمیشه..منم زدم امریکا الان لغو کردم الان زدم ایران ثبت نشد، حرفی از شارژ نمیزنه
Cool.gif

سپاس شده توسط Fa Ti
(19-06-2015، 10:57 PM)sky نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-06-2015، 09:48 PM)msd نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لغوکنید دوباره بفرستید

نه نمیشه..منم زدم امریکا الان لغو کردم الان زدم ایران ثبت نشد، حرفی از شارژ نمیزنه

خوب ست دوم زدین بخاطرهمین غیرفعال شده
سامانه 203060 اینجوری نیست چون فوتبال نیم اول بزنید ثبت میشه ولی والیبال فرق میکنه

سپاس شده توسط S. STAR
تبریک به کسانی ک برد تیم ملی ایران زد انصافا کارشون عالی بود بلند قامتان اسیا ...شارژنوش جونتون

سپاس شده توسط Mojtaba Abolfazli ، MHD24 ، Fa Ti ، Farah
من تازه اول ست سوم لغو کردم ایران زدم ولی دیگه حرفی از شارژ نزد. Sad.gif  ایرانیا مگه به امید تماشاگرا (12 هزار تماشاگر) و در زمین خودی بازیشون خوب بشه  Biggrin.gif

(19-06-2015، 11:20 PM)ســــاحـل نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من تازه اول ست سوم لغو کردم ایران زدم ولی دیگه حرفی از شارژ نزد. Sad.gif  ایرانیا مگه به امید تماشاگرا (12 هزار تماشاگر) و در زمین خودی بازیشون خوب بشه  Biggrin.gif
من که گفته بودم ایران میبره
حرف گوش نکردید Angry.gif

سپاس شده توسط S. STAR

من که گفتم ایران میبره.اما کسی توجه نکرد

سپاس شده توسط S. STAR