بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 3.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول رایگان شارژ جدید ایرانسل و همراه

شارژ رایگان جدید ایرانسل و همراه اول
(29-06-2015، 03:41 PM)AMIR beIN SPORTS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود دوستان

هم MZANG و هم HDSB تموم شدن

بعلاوه هرمی ایرانسل هم تموم شده...امروز تست شده

ولی عقل کل همچنان شارژ میدهد
ولی عقل کل که تبریک نمیگه Undecided.gif
زندگی را طی کن و آنگاه که بر بلندترین قله هایش رسیدی لبخند خود را نثارتمام سنگ ریزه هایی کن که پایت را خراشیدند.
                                                                                                      (دکترعلی شریعتی)

سپاس شده توسط عاشق ایران
(29-06-2015، 03:20 PM)majidsadeghi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها این شارژ ای هرمی ایرانسل و همراه اول الان فعالن؟؟؟

اگه به خودتون زحمت میدادین پست بالا رو میدیدن جواب سوالتون میگرفتید..خیر هردو غیرفعال شده

سپاس شده توسط عاشق ایران ، S. STAR
(29-06-2015، 04:00 PM)atefeh نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2015، 03:41 PM)AMIR beIN SPORTS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود دوستان

هم MZANG و هم HDSB تموم شدن

بعلاوه هرمی ایرانسل هم تموم شده...امروز تست شده

ولی عقل کل همچنان شارژ میدهد
ولی عقل کل که تبریک نمیگه Undecided.gif

1 بفرست 84909
تبریک شارژ میگه
Cool.gif

سپاس شده توسط atefeh ، Fa Ti
درود

میده دوست عزیز

توجه نکن چی میگه...شما 23:30 عضو بشو...بعد 00:15 AK 555 را بفرست..بهت شارژ میده

سپاس شده توسط atefeh
دوستان دیروز مسابقه ZARAM یه شناسه تخفیف شارژ داد

من زدم...گفت مبلغ 5900 کم میشه..من هم تایید کردم ببینم چه قدر تخفیفشه....بعد برام پیام اومد ملبغ 10900 برای به شما واریز شد

ولی در عین ناباوری..هیچی اضافه نشد به اعتبارم.....تازه 5900 را هم از حسابم کم کرد....ولی هیچ اعتباری بهم نداد

الان چیکار میشه کرد ؟؟

(29-06-2015، 04:18 PM)AMIR beIN SPORTS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان دیروز مسابقه ZARAM یه شناسه تخفیف شارژ داد

من زدم...گفت مبلغ 5900 کم میشه..من هم تایید کردم ببینم چه قدر تخفیفشه....بعد برام پیام اومد ملبغ 10900 برای به شما واریز شد

ولی در عین ناباوری..هیچی اضافه نشد به اعتبارم.....تازه 5900 را هم از حسابم کم کرد....ولی هیچ اعتباری بهم نداد

الان چیکار میشه کرد ؟؟

بهت بسته اینترنت داده

سپاس شده توسط عاشق ایران
سلام دوستان الان عقل کل شارژ میده یا نه Huh.gif

سپاس شده توسط عاشق ایران
شارژ رایگان همراه اول ( 12 تیر ) برای پیش بینی درست بازی ایران و روسیه ( شروع بازی ساعت 21 ) ( جمعه شب ) ( پخش زنده از شبکه 3 )

برد ایران عدد 1 به 203047

برد روسیه عدد 2 به 203047

توجه:پیش بینی از همین الان فعاله فقط نتیجه پیش بینیتون رو روز جمعه همین هفته و یک ساعت یا نیم ساعت مونده به شروع بازی ارسال کنید

سپاس شده توسط mahan7 ، taherehz ، Mr Specific ، sky ، asma72 ، Farah ، عاشق ایران
(29-06-2015، 04:30 PM)mehran_norouzian نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونایی که نگرفتن میتونن امروز عضو شن فردا بگیرن

سپاس شده توسط MEHRAN-N ، عاشق ایران
(29-06-2015، 04:30 PM)mehran_norouzian نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عقل کل الان چند روزه کد جوابش su 1000 شده بجا ak 555 و برای من که قبلا گرفتم پیام شارژ نمیده حالا شما با خطی که قبلا نگرفتی بفرس اگه حرفی از شارژ زد شاید فردا جواب بدین بده Sleepy.gif

سپاس شده توسط mahan7 ، Farah ، m.makh