بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 3.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول رایگان شارژ جدید ایرانسل و همراه

شارژ رایگان جدید ایرانسل و همراه اول
حمید میگم گروهت هنوز دارن تست میکن؟؟؟؟یا نه دیگه؟

7376 ها هم یادتون باشه شاید حدود هفت یکی از اونا هم فعال شد

سپاس شده توسط عاشق ایران
(29-06-2015، 05:43 PM)armin22 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم بخدا حواسمون هست Heart.gif

سپاس شده توسط .AnGeL. ، armin22 ، Shabnam ، مسعود ده نمکی ، SHERVIN SKYLOVE ، sanaz ، hossein2 ، atefeh ، amir mohammad ، newman
(29-06-2015، 05:46 PM)hamid06 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2015، 05:43 PM)armin22 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم بخدا حواسمون هست Heart.gif

چشمت بی بلا Heart.gif ممنون ازتون چه شارژ باشه چه نباشه چون بالاخره زحمت میکشید

سپاس شده توسط hamid06 ، amir mohammad ، عاشق ایران
بچه ها میدونم اسپمه ولی مرسی از شما که هرروز تست میکنید دمتون گرم اقا حمید و تیمتون
                                                                                       24

سپاس شده توسط عاشق ایران ، pedar BOZORG ، newman
(29-06-2015، 05:43 PM)hosein25 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2015، 05:36 PM)hossein2 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان من به اشتباه جوابو فرستادم و نوشت کد درخواست شما موجود نمیباشد .ایا لغو کنم و دوباره عضو بشم و بعد از 6 جوابو بفرستم بهم شارژ میده  Huh.gif

لغوش نکن،من دیروزاین مشکل واسم پیش اومد،ودوباره کد رافرستادموبهم شارژو داد،البته من بعد 6فرستاده بودم،وازنظر سیستم فکرنکنم بعدویاقبل شش فرقی داشته باشه،واگربهت اونجوری گفته،چون هنوزفعال نبوده که بهت شارژوبده،،،،
امضاتونو كوتاه كنين ماشالا 5خط امضا گذاشتي يك صحبتيم ك تو انجمن ميكني 3 خطه حداقل ميشه 8تا كل صفحرو ميگيره..رعايت كنيد..دوستان ببخشيد زود پاك ميكنم

سپاس شده توسط عاشق ایران
الان همه تشکر میکنیم حالا اگه مشکلی تو شارژ گرفتن بوجود بیاد همه کاسه کوزه ها رو میشکنیم سر تسترها... Biggrin.gif
تو آرزوی بلندی و دست من کوتاه …

سپاس شده توسط عاشق ایران
(29-06-2015، 05:51 PM)Rasool24 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها میدونم اسپمه ولی مرسی از شما که هرروز تست میکنید دمتون گرم اقا حمید و تیمتون

نیازی به تشکر نیست وظیفست Heart.gif

سپاس شده توسط newman
ozv moya ,ozv adost
دارن شارژ میدن
به 8282 بفرستید
                                            خسته م ......
                                                خسته
Undecided.gif

سپاس شده توسط عاشق ایران
خدارو شکر ساحل الان تو انجمن هست.
ساحل یه ساعته بچه ها پیام شارژو گذاشتن و دارن میگن قبل شش بزنین.اگه باز بعدا بیای بگی نگرفتی و مشکل عضوشدن میگیره ازت محروم میشی .چون معلومه داری مسخره بازی در میاری
نشود فاش کسی آنچه میان من و توست

سپاس شده توسط hamid06 ، armin22 ، عاشق ایران ، Fa Ti ، S. STAR
(29-06-2015، 05:55 PM)majidsadeghi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ozv moya ,ozv adost
دارن شارژ میدن
به 8282 بفرستید

هنوز فعال نشده