بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 44 رای - 3.02 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول رایگان شارژ جدید ایرانسل همراه

شارژ رایگان همراه اول - ایرانسل جدید
سلام مجی من شکایت دارم!!  Biggrin.gif
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام... 
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
Tongue.gif

سلام
اون 2012 فقد یه بار کد شارژ میده عایا ؟
@-@

سلام Shy.gif
Shy.gif

وای من دیروز یه شارژ از 733 با امتیازم گرفتم الان تو پست خودم نمیگنجم همش تقصیر بی بی هست من تازه فهمیدم زودتر نگفتگریهگریه

چجوری گرفتی
@-@

(16-01-2015، 10:23 AM)ســـــــــعید نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای من دیروز یه شارژ از 733 با امتیازم گرفتم الان تو پست خودم نمیگنجم همش تقصیر بی بی هست من تازه فهمیدم زودتر نگفتگریهگریه

سلااقا سعید  من ده تا سیم کارت دارم با 733 چطوری شارژ بگیرم هر روز روزی 1 دونه هزاری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط استارک
(16-01-2015، 10:23 AM)ســـــــــعید نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعید یه توضیح درباره برنامه و کارایی که انجام دادی تا شارژ بهت داد بده تا بقیه هم بگیرن Wink.gif

این برنامه ی آسان پرداخت هر روز اگه  برید تو برنامش و گوشی رو تکون بدید یا شیک کنید گوشی رو صد امتیاز میده بهتون و با هزار امتیاز میتونید شارژ هزاریبخرید.

لینک dailymobile:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توضیحات برنامه در کافه بازار

اینو یکی از بچه ها گذاشته بود.
نصب روی آندروید 4.0 به بالا
حجم 3 مگابایت

سپاس شده توسط reza_ab
دوستان عزیز نحوه شارژ گرفتن از 733 اول نرم افزار رو نصب کنید که دوستان گفتن بعد از نصب شماره تلفن خودتونو جهت ارسال کد فعالسازی به نرم افزار میدین بعد با پیام یه کد برای فعالسازی بهتون میده .بعد کد رو داخل نرم افزار وارد میکنید البته پایین کد یه شماره معرف داره که شماره هرکسی رو که وارد کنید با اولین  تراکنش مالی به اون و خودتون 733 امتیاز میده .واسه امتیاز رایگان هم میرید به منوی  امتیاز گیری و کوشی رو تکون میدید تا دایره پر بشه و صد امتیاز بهتون میده که هر روز یه بار بیشتر نمیده .و بعد از ده روز یه شارژ هزاری یعنی اگه تراکنش  انجام ندی بعد از ده روز یه شارژ میتونی بگیری ولی بار اول اگه یه موجودی از کارتت بگیری 733 امتیاز بهت میده و بعد از 3 روز میتونی یه شارژ هزاری بگیری
سوالی باشه درخدمتم

سپاس شده توسط reza_ab ، استارک
[quote='MOJTABA6' pid='34530' dateline='1421393245']
این برنامه ی آسان پرداخت هر روز اگه  برید تو برنامش و گوشی رو تکون بدید یا شیک کنید گوشی رو صد امتیاز میده بهتون و با هزار امتیاز میتونید شارژ هزاریبخرید.

لینک dailymobile:

توضیحات برنامه در کافه بازار

اینو یکی از بچه ها گذاشته بود.
نصب روی آندروید 4.0 به بالا
حجم 3 مگابایت
[/quot
مجتبی مینونیم بخریم یا رایگان دریافت کنیم؟
شارژم کجا بود
Cool.gif