بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 9 رای - 3.11 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
صندلی با شارژ داغ جایزه

صندلی داغ با جایزه شارژ
(10-11-2015، 08:40 PM)payiiz نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عارف عزیز خانم مایسا رفتن ک Sad.gif

شمابگو من میام میرم Biggrin.gif

سپاس شده توسط payiiz ، داریوش
ممنون جواب دادی، جالبه پس دبیرستانی هم اینجا داریم  Biggrin.gif البته سعی میکنم زیاد سوال نپرسم دوستای دیگه اگه سوال داشتن بپرسن. تازه دیدم گنبد زده گلستان و اینقد جنگل گلستان رد شدم گنبد نمیدونستم استان گلستانه! دلیل انتخاب نام کاربری نگفتین فکنم اسم خارجی باشه. بعد زبون اصلی مگه ترکی هست ک خواننده و بازیگر ترک دوست دارین Biggrin.gif
شارژ ایرانسل براتون میفرستم ولی اگه احیانا بعد بازم سوال بود منو دوستان میبپرسیم

سپاس شده توسط داریوش
(10-11-2015، 09:39 PM)payiiz نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون جواب دادی، جالبه پس دبیرستانی هم اینجا داریم  Biggrin.gif البته سعی میکنم زیاد سوال نپرسم دوستای دیگه اگه سوال داشتن بپرسن. تازه دیدم گنبد زده گلستان و اینقد جنگل گلستان رد شدم گنبد نمیدونستم استان گلستانه! دلیل انتخاب نام کاربری نگفتین فکنم اسم خارجی باشه. بعد زبون اصلی مگه ترکی هست ک خواننده و بازیگر ترک دوست دارین Biggrin.gif
شارژ ایرانسل براتون میفرستم ولی اگه احیانا بعد بازم سوال بود منو دوستان میبپرسیم

Angel.gif اره دیگه
نام کاربری اسم خودمه ولی عکس مال یه مدل خارجیه .نه خوب زبونم ترکمیه ازایرانیا هم خوشم میاد ولی فقط یه چندتایی موندن دیگه Biggrin.gif
اکی منتظرم

سپاس شده توسط payiiz ، داریوش
سلااااام

مایســــــــــــــآ ترکمنـــــــــــــــــــی Huh.gif Huh.gif

منـــــــــــم ترکمنم هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاع!

سپاس شده توسط داریوش
سلام مایسا یعنی چی؟

سپاس شده توسط داریوش
منم دوس دارم شرکت کنم

سپاس شده توسط داریوش
(10-11-2015، 10:43 PM)anekhma نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام مایسا یعنی چی؟

نام گیاهی کوچک و یک ساله که بسیار ظریف است .مادرهم میشه

سپاس شده توسط داریوش
(10-11-2015، 10:40 PM)rahman16 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلااااام

مایســــــــــــــآ ترکمنـــــــــــــــــــی Huh.gif  Huh.gif

منـــــــــــم ترکمنم هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاع!

Angel.gif بلی

سپاس شده توسط داریوش
دوستان سوال بپرسین دیگه  Biggrin.gif  و اما ادامه سوالات! شما ب جنگل گلستان نزدیکی اونجا هم میرین! مکانهای دیدنی گنبد هم ک فکنم نگفتین. بعد شیفت صبح کلاس دارین یا بعد از ظهر قبلا ک میگفتن نمیشه موبایل مدرسه ببرن و البته خیلیا یواشکی میبرن ظاهرا :) بعد امسال اولین ساله میخای کنکور بدی یا ازاد پارسال شرکت کردی؟ بنظرت رتبت چند میشه و چه رشته هایی میزنی؟ اگه ازاد یا پیام نور و غیرانتفاعی و ... قبول بشی هم میری؟ بعد گفتی خبر خوش بوده ک امتحان تغییر رشته قبول شدی. تعریف کن چ درسایی آزمون تغیر رشته بوده و باید نمره چند میگرفتی! (البته بازار کار رشته ریاضی و رشته های فنی و کامپیوتر خیلی بهتره). حالا بگو ب هوش خودت از 20 چ نمره ای میدی؟ حدود معدلت چنده؟ مدارس دولتی میری؟ حتما گنبد بدنیا اومدی دوست داری برای زندگی ب ترکمنستان بری؟    Biggrin.gif

سپاس شده توسط داریوش
Sleepy.gif
(10-11-2015، 10:46 PM)anekhma نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم دوس دارم شرکت کنم

Undecided.gif

سپاس شده توسط داریوش