بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 32 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
ایرانسل5 های مسابقه كد

كد مسابقه های ایرانسل5
کد نیس؟؟؟
من برم؟
امتحان دارم Sad.gif Sad.gif
خدایا شکرت

سپاس شده توسط بی بی ، albert
(19-10-2014، 07:46 PM)shahzad نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 07:30 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 07:22 PM)shahzad نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 07:19 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 07:10 PM)mina نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پویا برگرد بخاطر بقیه بچه ها!
مارو از کد شارژا بی نصیب نزار!!!

راست میگه
پویا به خاطر حرف یه نفر که خودش مقصر بوده که شارز گیرش نیمده نرو Sad.gif

منظرت چیه لیلا خانم !؟
اون نفر مقصر کیه ؟
والا نمیدونم کی بود از صفه های قبل نگاه کن ببین کی بود دعواراه انداخت
فقط میدونم خودش مقصر بود که دو ساعت بعد به انجمن سر زده نه پویا

لیلا خانم نمیخوام حرف پویا رو بزنم و بگم درست حرف بزن...
یک ساعت بعد از گذاشتن کد پیام دادم اما من نیم ساعت از گذاشتن کد نگذاشته بود امدم درضمن اگه خبر نداری خبردار شو  پویا اقا عزیز دل بعضی ها از پیچ فیسبوک بی احترامی شنید امد دق دلش اینجا خالی کرد...
بس کنید لطفا
اصلا من غلط کردم حرف زدم
خدایا شکرت

سپاس شده توسط albert
(19-10-2014، 07:41 PM)saeedjoon نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شهزاد باز با بچه ها بحث راه نندار پویا رو فراری دادی بسه

براتو خیلی متاسفم یک طرفه به قاضی...

سپاس شده توسط albert
Shahzad من تا حالا کلی تو مسابقه ها شرکت کردم و شارژی گیرم نیومده.. تازه یه بار کوروش گفت مسابقه چلسی و نمیدونم کجا بود ماهمه شرکت کردیم من به تمام دوستام گفتم با سیمکارت مادربزرگم و اینو اون زدم و ایرانسلم تا دوروز هی پیام میداد و شارژمونو میبرد آخرشم شارژ نداد.. هیچکسم با کوروش دعوا نکرد چون تقصیر خودمون بود .
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام... 
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
Tongue.gif

سپاس شده توسط albert
بچه ها بسه لطفا دعوا نکنید Dodgy.gif

سپاس شده توسط saman1370 ، یاس کبود ، albert
(19-10-2014، 07:50 PM)باران نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shahzad  من تا حالا کلی تو مسابقه ها شرکت کردم و شارژی گیرم نیومده.. تازه یه بار کوروش گفت مسابقه چلسی و نمیدونم کجا بود ماهمه شرکت کردیم من به تمام دوستام گفتم با سیمکارت مادربزرگم و اینو اون زدم و ایرانسلم تا دوروز هی پیام میداد و شارژمونو میبرد آخرشم شارژ نداد.. هیچکسم با کوروش دعوا نکرد چون تقصیر خودمون بود .

راست میگه
ما که مقصر شانس تو نیستیم
تعداد محدود بوده کاربرم زیاد
بلاخره چند نفری ضرر میکنن
خدایا شکرت

سپاس شده توسط albert
(19-10-2014، 07:46 PM)shahzad نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 07:30 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 07:22 PM)shahzad نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 07:19 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 07:10 PM)mina نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پویا برگرد بخاطر بقیه بچه ها!
مارو از کد شارژا بی نصیب نزار!!!

راست میگه
پویا به خاطر حرف یه نفر که خودش مقصر بوده که شارز گیرش نیمده نرو Sad.gif

منظرت چیه لیلا خانم !؟
اون نفر مقصر کیه ؟
والا نمیدونم کی بود از صفه های قبل نگاه کن ببین کی بود دعواراه انداخت
فقط میدونم خودش مقصر بود که دو ساعت بعد به انجمن سر زده نه پویا

لیلا خانم نمیخوام حرف پویا رو بزنم و بگم درست حرف بزن...
یک ساعت بعد از گذاشتن کد پیام دادم اما من نیم ساعت از گذاشتن کد نگذاشته بود امدم درضمن اگه خبر نداری خبردار شو پویا اقا عزیز دل بعضی ها از پیچ فیسبوک بی احترامی شنید امد دق دلش اینجا خالی کرد...

فیس فیس نکنید خواهشن.
سیستان

سپاس شده توسط یاس کبود ، albert
(19-10-2014، 07:50 PM)باران نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shahzad من تا حالا کلی تو مسابقه ها شرکت کردم و شارژی گیرم نیومده.. تازه یه بار کوروش گفت مسابقه چلسی و نمیدونم کجا بود ماهمه شرکت کردیم من به تمام دوستام گفتم با سیمکارت مادربزرگم و اینو اون زدم و ایرانسلم تا دوروز هی پیام میداد و شارژمونو میبرد آخرشم شارژ نداد.. هیچکسم با کوروش دعوا نکرد چون تقصیر خودمون بود .

عزیزم من با هیچ کس دعوا نداشتم و ندارم من دیشب نگفتم چرا شارژ نگرفتم من فقط گفتم هر دو کد تمام شدن یعنی دیگه کسی کد رو نزنه که ضرر کنه...
از دیشب هر کدومتون یه جور به من پیله کردید...!

سپاس شده توسط albert
آخ جون دعوا  Tongue.gif  مشت اول ی. شارژپنجی Rolleyes.gif

سپاس شده توسط 0212 ، albert
(19-10-2014، 08:15 PM)BehnaZ.Naz نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آخ جون دعوا  Tongue.gif  مشت اول ی. شارژپنجی Rolleyes.gif
ضوع: admin، albert، ali.m، ali1، amirhossein652، ehsan6168، mahdi2569، mahjob، majid، mamalireza7، mamareza2، mehdi122525، mnk_666، NMH H ABA، parava، rza، saeedjoon، saman1370، shahzad،shapi، somaye0126، vahid.q، zafo0781، بابا نفسی، باران، لیلا، مجید، 3 کاربر مخفی، 7 مهمان 

نگاه اینجا کاربر Biggrin.gif
....

سپاس شده توسط albert