03-05-2015، 05:39 PM
لواشک آلبالو
مواد لازم:
آلبالو ۱کیلو
آب ۴/۱پیمانه
شکر به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
1.آلبالوهارو+آب و شکر در قابلمه ای میریزیم و میذاریم روی حرارت تا آلبالوها خوب بپزه.
2.بعد آلبالوها رو در صافی(آبکشی که سوراخهاش یه کم درشت باشه)میریزیم و با گوشت کوب فشار میدیم تا له بشه چون باید گوشت میوه خوب رد بشه.
3.دوباره میذاریم روی حرارت تا بجوشه و یه کم غلیظ بشه
4.روی سینی رو با با یک لایه نایلکس میپوشونیم وخیلی کم زیاد نشه با روغن مایع چرب میکنیم (البته میتونیم اینکارو هم نکنیم)و بعد مایه لواشک و به طور یکنواخت در سینی پهن میکنیم و میذاریم تو اتاق بمونه تا روی لواشک مقداری بگیره بعد دوباره یک لایه نایلکس روی لواشک میپوشونیم و میذاریم تو آفتاب تا خوب خشک بشه.بعد با قیچی به اندازه ای که دوست داریم میبریم.
نکته:
اگه دوست داشتین لواشک ترش باشه شکرو حذف کنید.*
برای نگهدای از لواشک میبایستی آن را در جای خشک و خنک بگذارید.*
از کلیه میوهها به صورت تکی یا مخلوط میتوان استفاده نمود. زردآلود، آلو سیاه، هلو،سیب و… *
در صورت نگهداری صحیح میتوانید لواشکها را تا یک سال استفاده کنید.*
قطر لواشک به سلیقه شما بستگی دارد.*
مواد لازم:
آلبالو ۱کیلو
آب ۴/۱پیمانه
شکر به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
1.آلبالوهارو+آب و شکر در قابلمه ای میریزیم و میذاریم روی حرارت تا آلبالوها خوب بپزه.
2.بعد آلبالوها رو در صافی(آبکشی که سوراخهاش یه کم درشت باشه)میریزیم و با گوشت کوب فشار میدیم تا له بشه چون باید گوشت میوه خوب رد بشه.
3.دوباره میذاریم روی حرارت تا بجوشه و یه کم غلیظ بشه
4.روی سینی رو با با یک لایه نایلکس میپوشونیم وخیلی کم زیاد نشه با روغن مایع چرب میکنیم (البته میتونیم اینکارو هم نکنیم)و بعد مایه لواشک و به طور یکنواخت در سینی پهن میکنیم و میذاریم تو اتاق بمونه تا روی لواشک مقداری بگیره بعد دوباره یک لایه نایلکس روی لواشک میپوشونیم و میذاریم تو آفتاب تا خوب خشک بشه.بعد با قیچی به اندازه ای که دوست داریم میبریم.
نکته:
اگه دوست داشتین لواشک ترش باشه شکرو حذف کنید.*
برای نگهدای از لواشک میبایستی آن را در جای خشک و خنک بگذارید.*
از کلیه میوهها به صورت تکی یا مخلوط میتوان استفاده نمود. زردآلود، آلو سیاه، هلو،سیب و… *
در صورت نگهداری صحیح میتوانید لواشکها را تا یک سال استفاده کنید.*
قطر لواشک به سلیقه شما بستگی دارد.*