12-02-2016، 06:59 PM
(12-02-2016، 06:56 PM)m_ahmadzadeh1 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-02-2016، 06:35 PM)Shahlashahriari نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام.من دو بار تا حالا فرستادم...الانم نیم ساعت از آخرین باری که فرستادم میگذره....اول که جوابش رو فرستادم ،دیدم چیزی نیومد،، ک ۳۰ رو فرستادم دیدم همون۱۰۰امتیاز رو دارم،،و بعدش «ک» رو فرستادم،،بعدش بازم جوابه «ک پرویز پرستویی» رو فرستادم...
(12-02-2016، 06:33 PM)m_ahmadzadeh1 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها این مسابقه حدس کلمه(شارژ۲تومنی) واسه من سوال اومد ولی جوایو که فرستادم،،جوابی نمیاد...مثل اون سری قبلی شده،،که بعد از یکروز عضویت،،خراب شد...چیکار کنیم حالا؟؟؟
سامانه أصلا مشكل داره ... شما بكبار ديگه جواب را بفرستيد مثلا يكساعت ديگه ايشالا ثبت ميشه
منم بار اول كه سوال داد جواب را دادم كه ك فيروزكوه بود اصلا به عنوان جواب صحيح اعلام نكرد ... غير از شارژ ده هزار توماني هم هزاري و هم دو هزاري مشكل دارن
..........