بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 33 رای - 3.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول و مسابقات ايرانسل همراه

مسابقات ايرانسل و همراه اول
(11-02-2016، 11:09 PM)mohammad1998 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شارژچی داریم الان؟؟؟؟

چیزی فعال نیست

سپاس شده توسط 001 ، mmt ، 110 ، farzad63
لطفا لینک جوابهای شارژ دوهزاری بزارید
زندگی زیباست

(11-02-2016، 11:22 PM)anita93 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لطفا لینک جوابهای شارژ دوهزاری بزارید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط حامد 551 ، farzad63 ، 110 ، anita93
سلام به همه دوستان شبتان بخیر
شرمنده اینجا سوال میپرسم من از مسابقه ن شارژ گرفتم الان دوباره میتونم شرکت کنم؟؟؟مسابقه  ک رو هم لغو کردم دوباره میتونم شرکت کنم؟؟؟
 "" Seni seviyorum" diyenin sevgisinden şüphe et , çünkü aşk sessiz ve sevgi dilsizdir ""

(11-02-2016، 11:39 PM)farzad63 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شرمنده اینجا سوال میپرسم من از مسابقه ن شارژ گرفتم الان دوباره میتونم شرکت کنم؟؟؟مسابقه  ک رو هم لغو کردم دوباره میتونم شرکت کنم؟؟؟

سلام احتمالا بشه چون مسابقه ی ریمیکسو پشتیبانی اعلام کرده میشه دوباره شرکت کنید شارژ 10تومنی برنده شید احتمالا این مسابقه هم بشه..

سپاس شده توسط 110 ، farzad63
به من شارژ هزاري رو نميده هر چي ن ١٠٠٠ ميزنم ميگه برنده نشديد Huh.gif دو روزه دارم ميفرستم

Heart ..........

سپاس شده توسط MaNi
(11-02-2016، 11:50 PM)hamid06 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-02-2016، 11:39 PM)farzad63 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام احتمالا بشه چون مسابقه ی ریمیکسو پشتیبانی اعلام کرده میشه دوباره شرکت کنید شارژ 10تومنی برنده شید احتمالا این مسابقه هم بشه..

سپاسگذارم از پاسختون
جواب مسابقه ن چی میشه؟؟؟
 "" Seni seviyorum" diyenin sevgisinden şüphe et , çünkü aşk sessiz ve sevgi dilsizdir ""

(11-02-2016، 11:51 PM)Shahlashahriari نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به من شارژ هزاري رو نميده هر چي ن ١٠٠٠ ميزنم ميگه برنده نشديد Huh.gif دو روزه دارم ميفرستم

سامانش مشکل داره به بعضیا ارسال نشده شارژا

سپاس شده توسط farzad63 ، Shahlashahriari ، 110
(11-02-2016، 11:54 PM)farzad63 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-02-2016، 11:50 PM)hamid06 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاسگذارم از پاسختون
جواب مسابقه ن چی میشه؟؟؟

ن 1

سپاس شده توسط farzad63 ، 110 ، محمد خاني
(12-02-2016، 12:03 AM)maisam نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-02-2016، 11:51 PM)Shahlashahriari نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال منم همینجور کد استفاده شده بهم داد،دو روزه دارم زنگ میزنم گفتن فردا بفرست،دیگه امروز باهاشون حسابی بحث کردم و گفتن فردا بفرست،فردا اگه ندن دیگه کوتاه نمیام،شماها هم زنگ بزنین تا دزدی نکنن اینا

خوب فردا هم ميفرستم ولي فكر كنم مشكل دارن چون از طرفي تبريك ميگه كه ٤٠٠ امتياز گرفتين و ... بعد ميگه شارژ برنده نشدين ولي نميگه فردا بفرستيد

Heart ..........

سپاس شده توسط hamid06 ، محمد خاني ، MaNi