بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 3.81 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول و مسابقات ايرانسل همراه

مسابقات ايرانسل و همراه اول
محض اطلاع دوستان عزیز: الان اگه 1000 به 737476 بفرستید میگه دوست خوب شما برنده شارژ 5000 تومانی شده اید ولی کد شارژی تو پیامش نیست

سپاس شده توسط NAjVA ، venus_queen ، queen_regnant ، amirabbas ، tarane1988m ، ★ARMAN★ ، Shahlashahriari ، BEHDAD LOVEHOLY ، Evenfall ، Fa Ti ، Farah
به منم همينوگفت آقانميدنش بيخيال
خاك توسرآدم كمبوددار
ازمردش بگير تازنش ...

سپاس شده توسط venus_queen ، queen_regnant ، ★ARMAN★
(10-01-2016، 05:50 PM)Shahram Mohammadi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان الان ۱۰۰۰ فرستادم به ۷۳۷۴۷۶ این پیامو فرستاد واسم
شما یک بار در جورچین برنده شارژ شده اید و فعلا دریافت شارژ مجدد امکان پذیر نیست
من جمعه چند بار  هزارو فرستادم جواب نداد..اگه کسی تا حالا نفرستاده بفرسته ببینه ش میده یا ن؟؟

منم فرستادم گفت قبلا برنده شدید.!بازی جدیدشون هست نمیخوان شارژ بدهند میگن قبلا گرفتی. Undecided.gif

سپاس شده توسط payiiz ، queen_regnant
دوستان کسی 1000برا 737476نفرسته فک میکنم 120کم کنه من زدم گفت شما یک بار در جورچین برنده شارژشده اید.

سلام من با پشتیبان سامانه 737476 خانم فرجی صحبت کردم گفت سامانه مشکل داره حتما شارژ رو میدن وبه کسانی که لغو کردن شارژ تعلق نمیگیره
 "" Seni seviyorum" diyenin sevgisinden şüphe et , çünkü aşk sessiz ve sevgi dilsizdir ""

سپاس شده توسط Shahram Mohammadi ، rozbehgol ، payiiz ، mahdi6713
اگه شارجوميدن اينكه ميگن قبلادريافت كردي قضيش چي هست بعدشم كي ميدن ديگه
خاك توسرآدم كمبوددار
ازمردش بگير تازنش ...

(10-01-2016، 06:03 PM)BEHDAD LOVEHOLY نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه شارجوميدن اينكه ميگن قبلادريافت كردي قضيش چي هست بعدشم كي ميدن ديگه

این مشکل از سامانه هست اینم درست میشه باقیش با خودتونه که لغو کنید یا نه من تا فردا صبر میکنم
 "" Seni seviyorum" diyenin sevgisinden şüphe et , çünkü aşk sessiz ve sevgi dilsizdir ""

(10-01-2016، 06:01 PM)farzad63 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام من با پشتیبان سامانه 737476 خانم فرجی صحبت کردم گفت سامانه مشکل داره حتما شارژ رو میدن وبه کسانی که لغو کردن شارژ تعلق نمیگیره

آره حالا که نصف ملت لغوکردن شاید بده Sleepy.gif

من که لغوش کردم امروز نامردیه مگه امتیازمون تو سامانه شون ثبت نشده پس حتی در صورت لغو هم باید بدن

(10-01-2016، 06:05 PM)royajooon نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من که لغوش کردم امروز نامردیه مگه امتیازمون تو امانشون ثبت نشده پس حتی در صورت لغو هم باید بدن

این مسابقه طوری بودکه نباید تا زمان دریافت شارژ لغومیشد وگرنه میگفت قبلا ازما شارژ گرفتید

سپاس شده توسط NAjVA ، Shahlashahriari ، mahdi6713