بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 42 رای - 2.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول با رایگان شارژ ایرانسل و مسابقات جایزه همراه

مسابقات ایرانسل و همراه اول با جایزه شارژ رایگان
دوستای گلم یه خبر....
من دیشب هزاردقیقه و پیامک رو زدم اما پیامی واسم نفرستاد...الان رفتم حسابمو چک کردم دیدم دوتاش واسم فعال شده....با *141*55# چک کنید..شاید اومده باشه... Angel.gif

سپاس شده توسط حـــســیــن
(04-02-2015، 12:52 PM)MOJTABA نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ای بابا این توپ و تور باز اس داد 200 کم کرد از صبح بار دومشه شد تا الان 400 تومن هنوزم که تبریک شارژ نگفته Angry.gif

سلام

جناب مجتبی عزیز تنها راه برای اینکه از شارژت کم نشه اینه که چند تا سیمکارت همراه اول داشته باشی و همشون به جزء سیمکارت اصلی شارژ نداشته باشن اینجوری مسابقه توپ و تور همراه اول نمیتونه از شارژت کم کنه.
من خودم هم به جزء سیمکارت اصلی همراه اولم بقیه رو شارژشون رو خالی کردم که مسابقه توپ و تور همراه اول نتونه از شارژم کم کنه.

سپاس شده توسط MOJTABA
(04-02-2015، 02:23 PM)maryami نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستای گلم یه خبر....
من دیشب هزاردقیقه و پیامک رو زدم اما پیامی واسم نفرستاد...الان رفتم حسابمو چک کردم دیدم دوتاش واسم فعال شده....با *141*55# چک کنید..شاید اومده باشه... Angel.gif

اغا اینا دلیور نمیشه چکار کنم Confused

(04-02-2015، 02:41 PM)saeedoscar نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اغا اینا دلیور نمیشه چکار کنم  Confused

سلام

جناب سعید عزیز من دیشب چند بار پیام فرستادم بالاخره تو دهمین پیام ارسال شد و دو دقیقه بعدش پیام فعالسازی 1000 دقیقه مکالمه رایگان برام اومد.

(04-02-2015، 02:33 PM)reza_ab نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2015، 12:52 PM)MOJTABA نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ای بابا این توپ و تور باز اس داد 200 کم کرد از صبح بار دومشه شد تا الان 400 تومن هنوزم که تبریک شارژ نگفته Angry.gif

سلام

جناب مجتبی عزیز تنها راه برای اینکه از شارژت کم نشه اینه که چند تا سیمکارت همراه اول داشته باشی و همشون به جزء سیمکارت اصلی  شارژ نداشته باشن اینجوری مسابقه توپ و تور همراه اول نمیتونه از شارژت کم کنه.
من خودم هم به جزء سیمکارت اصلی همراه اولم بقیه رو شارژشون رو خالی کردم که مسابقه توپ و تور همراه اول نتونه از شارژم کم کنه.

سلام
من ک جواب پیش بینی رو درست زدم ولی شارژو هنوز نداده
پس کی میخاد این شارژو بده... Angry.gif

(04-02-2015، 02:47 PM)mehrjoo نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام

سلام

جناب مهرجو عزیز احتمال زیاد فردا تا همین ساعت پیام تبریکش بیاد دو دفعه قبلی هم همینطور بود.
ترفند جدید مسابقه توپ و تور همراه اول هستش برای شارژ کشیدن از افرادی که درست پیش بینی کردن . در واقع 400 تا 800 تومن میگیره یه کد شارژ 1000 تومنی بهمون میده.
این ترفند هم بیشتر مواقعی هستش که درصد بیشتری درست پیش بینی کرده باشن.

(04-02-2015، 02:38 PM)hitler1945 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2015، 02:29 PM)سارا شونم نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من فحش ميفرستم ميره خخخخ ولي كد هزار دقيقه نمي ره اووووف

فحش نده میان میگیرنتا خخخخخخخخخخخخخ

پس چکار کنم هااان موهامو بکشم خخخخ خسته شدم بخدا از بس فرستادم اوووف

چرا شارژ نظرسنجی دیشب نیومد Huh.gif
Shy.gif

(04-02-2015، 02:52 PM)reza_ab نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2015، 02:47 PM)mehrjoo نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام

سلام

جناب مهرجو عزیز احتمال زیاد فردا تا همین ساعت پیام تبریکش بیاد دو دفعه قبلی هم همینطور بود.
ترفند جدید مسابقه توپ و تور همراه اول هستش برای شارژ کشیدن از افرادی که درست پیش بینی کردن . در واقع 400 تا 800 تومن میگیره یه کد شارژ 1000 تومنی بهمون میده.
این ترفند هم بیشتر مواقعی هستش که درصد بیشتری درست پیش بینی کرده باشن.

لعنت بهشون...
اصلا نمیخایم...واسه خودشون
ایرانسل از همه بهتره

(04-02-2015، 02:44 PM)reza_ab نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2015، 02:41 PM)saeedoscar نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اغا اینا دلیور نمیشه چکار کنم  Confused

سلام

جناب سعید عزیز من دیشب چند بار پیام فرستادم بالاخره تو دهمین پیام ارسال شد و دو دقیقه بعدش پیام فعالسازی 1000 دقیقه مکالمه رایگان برام اومد.

من دویستا فرستادم یکیش رد شد که جوابم نیومد