31-03-2015، 03:04 PM
بازگران نوجوان هست؟
و خدایی ک در این نزدیکیست...
کلمات کلیدی |
نوروزی حدس مسابقه بزن |
مسابقه نوروزی حدس بزن
|
||||||||||||
31-03-2015، 03:05 PM
طناز دهقان:( بیوگرافی از زبان خودشون)متولد سال ۱۵ شهریور ۱۳۷۵ ، از سن ۴ سالگی در کلاس های زبان انگلیسی شرکت کرده و اکنون ۲ سال است که زبان انگلیسی را تدریس می کنم . در سن ۶ سالگی آقای ایرج قادری در ترکیه برای فیلم سینمایی آکواریوم از چهره ( face ) من خوششان آمد و خواستند که در فیلمشان بازی کنم اما به خاطر یک سری مشکلات ، نتوانستم در این فیلم حضور داشته باشم و این جرقه ای شد که من را به دنیای بازیگری معرفی کند .
کار اولم در سن ۷ سالگی در فیلم ” شهریار ” به کارگردانی کمال تبریزی بود که در نقش شهرزاد دختر شهریار بازی می کردم و بعد توسط آقای توکلی در پروژه های دیگر مثل ” عطر سیب ” ، ” قلب های تقسیم شده ” ، ” غوغای دل ” ، ” ایستگاه پایانی ” ، ” یه جو غیرت ” ( که به عنوان بهترین بازیگر کودک و نوجوان شناخته شدم ) حضور داشتم ، ” قلاده های طلا ” که در این فیلم نقش یک خبرنگار را به عهده داشتم ، بعد از آن برای سریال ” بچه های ما ” نقش یک دختر فوتبالیست به من پیشنهاد شد که کارگردان این کار آقای تاجبخش فنائیان استاد تئاتر و سینماست ، چند کار دیگر هم به من پیشنهاد شد ولی به دلیل اینکه در خارج از کشور بودند و به خاطر موقعیت شغلی ام ( تدریس زبان و تحصیل ) نتوانستم بپذیرم . و کار اخیرم نوشدارو بود.
31-03-2015، 03:07 PM
اولین بار بود اسمشو میشنیدم...
31-03-2015، 03:10 PM
چه بازیگر معروفی بود هیشکی نمی شناختش
معما خوب نیست همین مسابقه رو ادامه بدین
31-03-2015، 04:35 PM
معما بهتره چون تموم بازیگرها رو نمیشناسیم ولی معما با یه کم فکر میشه حل کرد
به طور مشکوکی داره بهم خوش میگذره،فکر کنم دارم میمیرم
|