بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 44 رای - 3.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول با رایگان شارژ ایرنسل و مسابقه همراه

مسابقه همراه با شارژ رایگان ایرنسل و همراه اول
(27-01-2015، 12:01 PM)بی بی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایندفعه به جای 733 امتیاز هرار امتیاز میده بهت. تازه بهتم میگه کاربر با وفا Biggrin.gif

من دیشب انجام دادم
اما الان ک امتیازمو چک کردم همون 733 امتیاز بو و و و ود
ناراحت

نه فازم غمه ﹋﹌
نه شارژ کمه زبون
اونی که لیاقت داره مال منه﹋﹌
اونیـــ م که لیاقت نداره خُب
مـــالـ هـــمــ ـه﹋

(27-01-2015، 11:29 AM)abdoolkarim نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شارژ پیش بینی اول

۱- استرالیا
۲- امارات

در صورت پیش بینی درست ۱۰۰۰ تومان شارژ برنده شوید

ارسال عدد دلخواه به ۲۰۳۰۶۰

دوستان هر پیش بینی میزنیم چپه میشه البته چون امارات و ایران در دقیقه 90 تونست ایران یه گل شانسی بزنه فکنم استرالیا ببره :))

آقا رضا ا ا ا
شما جواب سوال منو نمیدونید؟ ؟ ؟

تا اونجا که یادمه شما واسه هر سوالی راجع ب شارژ یه جواب منطقی و درست دادید ب دوستان زبون

نه فازم غمه ﹋﹌
نه شارژ کمه زبون
اونی که لیاقت داره مال منه﹋﹌
اونیـــ م که لیاقت نداره خُب
مـــالـ هـــمــ ـه﹋

(27-01-2015، 12:08 PM)winner نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-01-2015، 12:01 PM)فرشته123 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فقط بازی استرالیا و امارات نیس
مسابقه بعدیشم میتونید پیش بینی کنید ولی دیگه 200 کم نمیکنه فقط واسه اولی کم میکنه
3) چلسی
4( لیورپول
گزینه درست ب 203060
درصد برد چلسی بیشتره

تا حالا سابقه نداشته دو پیش بینی همزمان فکر کنم نشه چون اگه یه مسابقه لغو نکنیم بعد هر دو ببریم نمیشه و دراینصورت تا یبار بیشتر حق گرفتن شارژ 1000 نداریم. :)

من ک یکی از بازیارو پیش بینی کرده بودم غلط درومد ولی چون اون یکی بازی ک همون روز برگزار شده بود رو درست پیش بینی کردم هزار شارژ داد بهم، ولی اگه هردوتاش درست دربیاد یدونه بیشتر شارژ نمیده

سپاس شده توسط S. STAR
اقا من به خاطر اینکه شارژمو برسونم 50تومن با دوس دخترم خدافظی کردم،شااااااااااااااارژه ها شوخی که نیس

سپاس شده توسط Saanaz72
(27-01-2015، 12:29 PM)Amir Pax نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اقا من به خاطر اینکه شارژمو برسونم 50تومن با دوس دخترم خدافظی کردم،شااااااااااااااارژه ها شوخی که نیس

ایول کار خوبی کردی
دلیلِ شادی باش نه شریکِ شادی،شریکِ غم باش نه دلیلِ غم

سپاس شده توسط Amir Pax
(27-01-2015، 01:02 AM)MOJTABA نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم به دلی پیشنهاد دادم آقا رضا رو مدیر بخش کنه داره فکر میکنه... خخخ

وای چرا همه مدیرا مردن حداقل دوتا خانم بزارید ادم روحیه بگیره Biggrin.gif
به نظر من فاطی یا بی بی لیاقت مدیریت رو دارن Biggrin.gif
البته رضا رو هم مدیر کنین ولی بی بی یا فاطی هم مدیر باشن Biggrin.gif
بی بی من بهت رای میدم کاندید شو Tongue.gif

سپاس شده توسط man ، بی بی ، arefkh ، reza_ab
سعید
منم دوست دارم مدیرشون کنم ولی هیچ کدوم علاقه ندارن اقای عبدالهی هم جوابی ندادن بی بی و فاطمه هم درسته زیاد تو انجمن ولی اگه بخوان مدیر بشن باید مطلب هم بذارن
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط ســـــــــعید ، man ، saman1370 ، Saanaz72 ، reza_ab
Biggrin.gif
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام... 
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
Tongue.gif

سلام دوستان لطفا لینک برنامه apk editor برام بزارید هر جا گشتم پیدا نکردم!