بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 48 رای - 2.48 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول مـسـابـقـات هـمـراه ايـرانـسـل و

مـسـابـقـات ايـرانـسـل و هـمـراه اول
(09-04-2016، 07:31 PM)hosein.rrr نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-04-2016، 07:28 PM)sanaz_98 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باید قبلا ازش شارز گرفته باشی که بهتون بده

قبلا ازش هزاریمو گرفتم.لغو کردم دوباره عضو شدم برام زدن کدنو ولی 1000میفرستم پین قبل رو میده با اون خصوصیات ک گفتم.دلیلش چیه حمید ؟؟؟؟

به منم 11 تا داد
...

امروز از سامانه 737637
كه قراره بعداز 12 شارژبده
پيام تبليغاتي اومده؟
خاك توسرآدم كمبوددار
ازمردش بگير تازنش ...

737471
فکرکنم از 3 نفر شده 5 نفر برای گرفتن شارژ پنجی.
پیامبر اسلام میفرماید: 
روزگاری فراخواهد رسید ک مردم مالی ک بدست شان میرسد اهمیتی نمیدهند از راه حلال است یا حرام.
"بخاری"

من که سرم تو هرمیا سفید کردم نمیدونم شما چطور شارژ دریافت کردید به من که همش این میگه  یا سیستمش هنگه یا شانسیه
دوست خوب
شما باید بعد از گذشت 24 ساعت از دعوت 5 نفر خود اقدام به ارسال 1000 و دریافت شارژ کنید
هنوز 24 ساعت نشده است

با تشکر

سپاس شده توسط sky
(09-04-2016، 07:50 PM)Farshad نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من که سرم تو هرمیا سفید کردم نمیدونم شما چطور شارژ دریافت کردید به من که همش این میگه  یا سیستمش هنگه یا شانسیه
دوست خوب
شما باید بعد از گذشت 24 ساعت از دعوت 5 نفر خود اقدام به ارسال 1000 و دریافت شارژ کنید
هنوز 24 ساعت نشده است

با تشکر
باید قبل از عضوگیری برای شارژ 5 میزدی و لغو هم کرده باشی دوباره عضو بشی
پیامبر اسلام میفرماید: 
روزگاری فراخواهد رسید ک مردم مالی ک بدست شان میرسد اهمیتی نمیدهند از راه حلال است یا حرام.
"بخاری"

سپاس شده توسط Farshad ، Fa Ti ، hamid0632
واسه كسانيه كه قبل ازآپديت به 5000
عضوگيري وشركت كردندماكه امروزعضوگيري داشتيم شامل مانميشه
خاك توسرآدم كمبوددار
ازمردش بگير تازنش ...

سپاس شده توسط Fa Ti ، hamid0632
دوستان بلاخره آپدیت شده یا نه؟

(09-04-2016، 07:48 PM)sanaz_98 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-04-2016، 07:31 PM)hosein.rrr نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-04-2016، 07:28 PM)sanaz_98 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باید قبلا ازش شارز گرفته باشی که بهتون بده

قبلا ازش هزاریمو گرفتم.لغو کردم دوباره عضو شدم برام زدن کدنو ولی 1000میفرستم پین قبل رو میده با اون خصوصیات ک گفتم.دلیلش چیه حمید ؟؟؟؟

به منم 11 تا داد

نگرفتی چی گفتم.اینی ک بهت داده ماله هزاریاس ک قبلا نگرفتی یا طلب داشتی ازش ولی مال پنجی هنوز نداده بکسی الان هرجی هزار میفرستم اخرین پین هزاری قبلی رو میده زیرشم مینویسه هر 3نفر یک شارژ 5تومنی ببر.سوالم اینه چرا مثلا نمیگه بعد از 24ساعت شارژ ببر؟؟؟؟چرا همون پین رو میده؟؟؟

این کارم کردم باز همین پیام نیما جان

سپاس شده توسط nima136
دوستان عزیز این شارژ به ازای دعوت قبلی ک کرده بودیم هزار تومن داد من قبلا15نفر دعوت کرده بودم 15تا داد
بخاطرهمین برای اکثر افراد میگه برنده نشدین چون اون ها نگرفته بودن شارژ قبلا
Biggrin.gif