بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 3.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول ایرانسل و کد همراه

کد ایرانسل و همراه اول
شش ساعت مکالمه رایگان ایرانسلی هدیه بگیرید! اگر سیم کارت خاموش دارید،آنرا روشن و 1دقیقه تماس از آن برقرار نمایید.(اعتبارهدیه: تا پایان روز)
اطلاع از تعلق هدیه:#303*
یعنی باید چیکار کنیم راهنمایی کنید لطفا

(17-12-2014، 04:52 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-12-2014، 04:51 PM)royaajoon نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه های عزیز حالا که از شارژ خبری نیست دور همی چندتا اعتبار به من هدیه کنید، روحمون شاد شه
Biggrin.gif

Undecided.gif دادیم

پس من چی ادمین Undecided.gif Undecided.gif
منم بهت اعتبار دادم
خدایا شکرت

(17-12-2014، 04:53 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-12-2014، 04:51 PM)مسعود ده نمکی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-12-2014، 04:48 PM)sepahan نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-12-2014، 04:46 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها بفرمایید ناهار بد مزه و سرد شده ی سلف بخوریم

قبل امتحان از استرس نتونستم بخورم
اینقد برا انجمن احترام قایل بودم که تا برگشتم خابگاه سریع اومدم انجمن و ناهار نخوردم

بفرمایید دور هم نفری یه لقمه بخورین Tongue.gif

نه ممنون نوش جون
همون تنهایی بمیری کافیه  Biggrin.gif  آخه غذای سلفم شد غذا ؟  Undecided.gif

لیلا مگه کدوم دانشگاهی از کدوم شهر که غذاش به درد نمیخوره

غداهاش به نسبت دانشگاه کارشناسیم عالی هس
اخه الان سرد شده و من شیرازیم نمیتونم گرم کنم

دانشگاه اصفهان

عه دانشگا اصفانی ؟
خب میگفتی برات ناهار میاوردم Biggrin.gif Biggrin.gif
تعارف نکن ، مرغ هست بگم تخم کنه ؟ Biggrin.gif

سپاس شده توسط یاس کبود
(17-12-2014، 04:54 PM)sky نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اااااای بابا....
ادمین من امروز هیچ اعتبار ندادم..الان اومدم اعتبار بدم میگه حداکثر اعتبار امروز  به کاربران دادید.. تموم شد...رسیدگی کن لطفا؟؟

حداکثر رتبه مجاز برای هر موضوع:

این محدودیت برای رتبه دادن به یک کاربر مشخص در یک موضوع مشخص اعمال می‌شود. برای نامحدود بودن، 0 را وارد کنید.

ماکزیمم رتبه‌دهی مجاز در روز:
در اینجا می‌توانید ماکزیمم تعداد رتبه‌هایی که کاربران این گروه می‌توانند در هر روز اعطاء کنند را وارد کنید. برای رتبه‌دهی نامحدود در هر روز، 0 را وارد کنید.

هر دو مورد فقط 5 یعنی در روز میتونی 5 بار اعتبار بدی که برای هر گروه بیشتر یا کمتره
تلگرام موبایل روز @dailymobile

(17-12-2014، 04:53 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-12-2014، 04:51 PM)مسعود ده نمکی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-12-2014، 04:48 PM)sepahan نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-12-2014، 04:46 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها بفرمایید ناهار بد مزه و سرد شده ی سلف بخوریم

قبل امتحان از استرس نتونستم بخورم
اینقد برا انجمن احترام قایل بودم که تا برگشتم خابگاه سریع اومدم انجمن و ناهار نخوردم

بفرمایید دور هم نفری یه لقمه بخورین Tongue.gif

نه ممنون نوش جون
همون تنهایی بمیری کافیه  Biggrin.gif  آخه غذای سلفم شد غذا ؟  Undecided.gif

لیلا مگه کدوم دانشگاهی از کدوم شهر که غذاش به درد نمیخوره

غداهاش به نسبت دانشگاه کارشناسیم عالی هس
اخه الان سرد شده و من شیرازیم نمیتونم گرم کنم

دانشگاه اصفهان

منم اصفهان دانشگام ولی غیرانتفاعی هستم بهترین غذاها رو میداد
البته الان کارشناسی یه دانشگاه دیگه هستم غذاهاش افتضاح

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس پروفایلمون قشنگه

سپاس شده توسط امیر رجائی زاده
(17-12-2014، 04:52 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-12-2014، 04:51 PM)royaajoon نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه های عزیز حالا که از شارژ خبری نیست دور همی چندتا اعتبار به من هدیه کنید، روحمون شاد شه
Biggrin.gif

Undecided.gif دادیم

مرسی ادمین جون
اعتبار زیاد زیاد بده
دوست میداریم
Biggrin.gif
آنکه یافت می نشود آنم آرزوست... 

سپاس شده توسط admin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی دیدی تاپیک زیاد شلوغ میشه لازم نیست روی پاسخ کلیک و متن اون رو هم تو تایپک چند بار بنویسی اسمشو بذار کافیه مثل همین کار من

کسی که به من اعتبار نمیده
من برم سمینار روز شنبم اماده کنم Sad.gif Sad.gif
خدایا شکرت

یعنی الان کجا 0 بزنم....نمیدونم چی گفتین...

بی خیال ادمین جان..
چقد دردسر داره...
ولش کن نخواستیم...برا فردا اعتبارم باز میشه؟
Cool.gif